Nemyslim tym birdz ale toto miesto, kde sa nachadzam prave teraz, je to skolska kniznica v anglickom mestecku KETTERING.
Neviem, ako som sa sem dostala do tohto konca sveta, pretoze povodne som z vychodneho Slovenska. Ale to jedno. Som tu a to je podstatne. Prisla som sem s tym, ze budem studovat na normalnej strednej skole ako doma s normalnymi rovnako starymi spoluziakmi normalne predmety, namiesto toho je to uplne ale uplne naopak, neviem, ci je to chyba alebo alebo to tak ma byt, ale som spokojna. Ucim sa len anglictinu, studujem na COLLEGE, co by sa mohlo chapat aj v zmysle vysoka skola, hoci mam byt este len na strednej, a v triede mam spoluziakov starsich odo mna najmenej 6 rokov a viac, je to fakt sranda, mam tu byt jeden rok, neviem, ci je to malo alebo vela, lebo ked sa to tak vezme, tak zameskam vsetko, co sa deje doma, budem musiet robit komisionalky a to este neviem, ci mi vobec ten rok doma uznaju, inak budem musiet opakovat rocnik, no je to polutovania hodne, ako som mohla takto dopadnut, ale verte, ci nie, je mi to teraz uplne jedno, som rada, ze som vypadla z toho stereotypu, ktory bol doma, novy svet, novy vzduch, nove prostredie, novi ludia.
Mam teraz v hlave zmatok, neviem, co si mam mysliet, predstavovala som si vsetko ovela jasnejsie a jednoduchsie a krajsie, ale prisla som na to, ze svet je kruty, ani nie tak svet ako ludia v nom. Az teraz som to vsetko pochopila. Doma to bolo ine, vsetko som mala akoby naservirovane na tacke, ale tu nie, tu na mna kazdy kasle, tu pre nikoho nic neznamenam, najprv musim nieco dokazat, aby si ma niekto vsimol. Je to take narocne, asi si budete mysliet, ze som male rozmaznane decko, co nevie co chce, ale nebudem vam oponovat, mozno je to naozaj pravda... Mozno si to vsetko ani nezasluzim, aby som tu bola,ved nie kazdy ma tu moznost ist studovat do zahranicia, vidiet svet, ma to, co ja, a ja si to pritom ani neviem vazit, co som to vlastne za cloveka?

 Blog
Komentuj
 fotka
nikol11  2. 10. 2006 18:48
Mylim ze si uplne normalna...az prilis vela ludi si nevazi co maju...a dost takych aj poznam...jednoducho sa to treba naucit...napr.ako ja, vsetko som zacala brat inak ked odislo to co som mala najradsej az potom si to clovek uvedomi aku cenu maju pre nas ludia, veci, cinny inych alebo len male skutky...fakt!!!



Inac ja by som hned odisla zo Slovenska...ale nie do UK, tam pojdem pozret len Big Ben...
 fotka
markonix  2. 10. 2006 19:34
jéj jeby som mohol tak z tebov hneď mením a anglicko je moja srdcovka (not Amereika)

jednoducho okúsiť niečo nové

nová krajina

iné myšlienkové pochody

keď budem mať aj tú najmenšiu možnosť

vycestujem
 fotka
ninusha  5. 10. 2006 17:15
No akože nič v zlom, ale si rozmaznaná. Nechcem ťa týmto uraziť, ale si fakt dosť divná. Nevážiš si to, čo máš a to nie je dobré. Dievča, uvedom si, že keď chceš niečo dosiahnuť, musí to byť tvojou zásluhou a nie zásluhou iních...
 fotka
korculka  5. 10. 2006 18:31
dakujem vam za vase nazory, ci su uz pozitivne alebo negativne, budem sa snazit zmenit k lepsiemu, samozrejme
 fotka
iam_not_devil  15. 10. 2006 22:22
Pobyt niekde mimo je sucast tej skoly zivota ja si myslim ze to len prospieva proste zocelis svoju povahu a tak ale ty si aj tak dost silny clovek
Napíš svoj komentár