Happy sa na ocka smutne pozrela a on sa zasmial. Vlastne už neviem, či sa smutne pozrela, skôr mu asi nerozumela. Vysvetlite mi to dakto: ešte som nemala psa a s Happy som len vtedy, keď idem k ockovi. Ale všetko je také...
Happy našli ešte s jej sestričkou, proste na poli, keď bola malá ako ockova noha. Jej sestra to neprežila, zomrela. A Happy bol asi tiež len doslova všivavý prašivý pes, ale čo s ňou? Lekár ju ošetril a Happy dostala šťastné meno. Lebo bola šťastné šteňa, že bola nájdená a že to prežila.
Nemala som v láske psov. Nemám ešte v profile, že ich skloňujem zásadne podľa vzoru duby a nie chlapi? Tak už to neplatí. A psov som nemala veľmi v láske, lebo som sa všetkých bála. A to šteňa, pred ktorým som utekala, ku ktorému som naťahovala ruku a znovu ju od strachu stiahla (ešte to zaujíma niekoho?? nevadí, pokračujem), ku ktorému som sa priblížila a potom som utekala, to šteňa ma naučilo prestať sa báť každého psa. Už som ju chcela mať rada, a tak ani ocka nezmiatlo moje dlhé váhanie a po štyristo sedemdesiaty tretíkrát mi znovu zopakoval, že Happy nehryzie.
A teraz je tehotná. Chápete? Tehotná. Neviem, čo s ňou. Prídem k nej a už to nie je ako dakedy. Chcem zrobiť také ťu-ťu-ťu a ona nič. So sestrou sme robili hore v dome dajakú robotu a ona k nám prišla po schodoch. Tak som sa potešila! A ona prišla a sa proste počúrala nám v izbe. No! Prišlo mi jej strašne ľúto. Sestra ju pustila von, ale ona len brechala a potom sa pýtala dnu. Pozerala som sa jej do očí a plakala som. Ako môže byť také šteňa, ktoré poznám ledva pol roka, ako už ono môže byť čoskoro mamičkou? A nie je toho na ňu veľa, aby to uniesla? A ten smiešny pes od susedov, ten vôbec tuší, čo spravil? Videla som dnes, videla videla! Ako po nej ten pes brechal a ona ako zmätene nešťastne brechala späť a utekala od neho, hoci bol za plotom.Také dieťa nemôže mať deti. Povedzte mi, môže? Nevyznám sa. Pripadá mi, že všetko je to naopak.

 Blog
Komentuj
 fotka
suberoderm  3. 1. 2015 19:26
Ahoj kolieskonavoze. Tvoje blogy si vzdy rad precitam tak ako aj tento. Co sa tyka psikov respektive feniek, neviem ti povedat ci je to skoro aby mala steniatka. Ale prajejm jej aby to zvladla a aby ste mali pekne a zdrave steniatka. Ale ten nazov blogu krici privelmi na to aby som sa na to neopytal, ze preco by ten chlapec nemal byt pre teba ?
 fotka
kolieskonavoze  3. 1. 2015 20:02
Ahoj, @suberoderm , ďakujem ti, vážim si, že si čítaš moje blogy. A že si vtedy zavolal ochranu zvierat, si super. Ocko mi nakoniec povedal tak s úsmevom, že je to normálne a ockovi verím skoro všetko už od dvoch rokov. Vďaka za prianie pre šteniatka Čo sa týka názvu, toto povedal ocko s úsmevom tej našej fenke Happy, čo bude mať šteniatka - že ten pes od susedov nie je chlapec pre ňu, lebo teraz takto dopadla. Dala som taký názov, lebo sa mi to zdalo celkom smiešne, že to tak ocko vtedy povedal.
 fotka
artusios  3. 1. 2015 20:04
 fotka
suberoderm  4. 1. 2015 14:46
@kolieskonavoze
dúfam, že sa aspoň o ňu ten psík postará alebo minimálne, že bude prispievať na žrádlo pre svoje deti
 fotka
kolieskonavoze  2. 4. 2015 12:50
ďakujem ti veľmi pekne za podporu, @suberoderm ak chceš naše psíky ďalej podporovať, môžeš aj ty prispievať na žrádlo (číslo účtu 80380003/8789)
veľmi si vážim, že tu mám takých svelých kamarátov na Birdzi.
Napíš svoj komentár