Snívalo sa mi dnes, že som pridala blog a že som mala strašne veľa hviezdičiek v priebehu krátkej chvíle. Proste som kukla a zrazu 15 hviezdičkujúcich. Už si akurát neviem spomenúť, o čom som písala, neviem si spomenúť na nápad za milión!
A ešte sa mi snívalo, že som dostala peniaze a že mi polovičku ukradli.
To sa mi všetko dneska snívalo. Čo z toho vyplýva, milí birdzujúci? Že prestíž a peniaze sú u mňa na oveľa vyšších priečkach, ako by som si bola ochotná priznať. Keby som zaspávala s krajšími myšlienkami a keby som celý deň mala krajšie myšlienky, tak by sa mi neboli snívali somariny, nie? Hádajte, nad čím teraz rozmýšľam. Predsa nad tým, že koľko z vás mi dá koment, hviezdičku. Fakt. Fakt mi na tom záleží. Je to veľmi podstatné, aby som tu bola slávna. Viete, prečo je to dôležité? Lebo je to pekné, je to pekný pocit. Doprajte mi pekný pocit, zaslúžim si to, potrebujem to, prosím!!!!!!!!!!!!!!! PROOOOSÍÍÍÍÍÍÍÍMMMM!!!!
Teraz idem rozmýšľať nad tým, o čom chcem, aby sa mi snívalo naozaj. Idem rozmýšľať nad tým, nad čím chcem rozmýšľať, aby som nad tým mohla rozmýšľať, keď bude čas.

 Blog
Komentuj
 fotka
kolieskonavoze  27. 12. 2014 11:03
@Tikalok , ďakujem ti, splnil sa mi sen!!
 fotka
hellium  28. 12. 2014 01:27
@tikalok to ako?
 fotka
artlover  3. 1. 2015 14:58
 fotka
artusios  3. 1. 2015 15:00
Napíš svoj komentár