Šaňka našla svoju osudovú lásku. Ale nikto nevie, kto to bol, dokonca ani autorka blogu. Preto si poďme povedať dačo, čo by vás mohlo tiež zaujímať. Budeme písať tak, aby vás to nenudilo, aby ste sa zabavili, aby ste sa chytili za brucho a a aaa hlavne, hlavne ide o to, aby na konci pubertslatinocelny nepovedal: Bolo to slabé, vidno, to si len tak zbúchala. Nabudúce ma neruš zo zimného spánku /p.slatinocelny je totiž medveď/.
Preto začneme písať bezinterpunkčne, lebo keď porušíme jedno pravidlo, porušíme ich viacej a takto vznikne kvalitné dielo a autorka opäť získa uznanie a jej tvár sa dostane na titulky najprestížnejších časopisov.

no ale teraz mi to tak pripada, ze nasilu. ze nasilu mam daco vymysliet. a teraz ani neviem, ako som pisala predchadzajuce Sanky, bezinterpunkcne ci interpunkcne? zda sa mi, ze interpunkcne. no parada, tak toto nevyslo.

autorka sice nevie nic o osudovej lasTke Sanky, ale moze si ju vymysliet. lebo to sa da pri vecickach, co maju autobiograficke crty. crty mozu mat., napr. ze autorka pracovala v Kauflande /a Sanka pracuje v krajine Kauf... vsimli ste si podobnost?/, ale nemusia sa stale drzat skutocnosti. skutocnost je dobra cnost. /to je stary vtip, ale pri slove "skutocnost" padol obzvlast dobre, ne taaak puberte?/

ale kedze autorka nikdy nepise o lasTke medzi muzom a zenou bez ironickeho podtonu, tak to nebudeme dalej rozpitvavat.

dufam, ze tymto blogom som vas konecne potesila a ze si poviete na jeho konci: ano, oplatilo sa. neveril som, ale bolo to krasne.
lebo fakt som sa snazila. rozvit dej, postavy, vzila som sa do ich psychiky a snazila som sa vytazit z nich co najviac. myslim si, ze aj prostredie bolo pekne.
som na seba hrda, ze sa po jednom prepadaku proste dokazem znova postavit a znova triumfovat. a este takto graciozne ale dost uz, nech ma chvalia ini!
/prosim si komenty, dakujem /

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár