Prosím, prečítajte si, Pally chce byť slávny.

Raz som napísala blog o Pallym a on si to tak pamätá a všade sa tým hrdí. Ale nečítajte si ho ten starý blog... lebo je taký taký oničom. Tento bude super, tak chcem, žeby bol.

Proste Pally ma vždycky vypočuje. Vždycky povie: chápem. Alebo proste nepovie nič a zasmeje sa, keď mu poviete o hocakom svojom nešťastí. Takého kamoša by ste chceli mať. Vždycky je online na fb, vždycky. Vždycky, lebo má takú robotu, že môže chodiť online na fb a jemu dajú za to peniaze.

Viete, čo robí vo voľnom čase ešte, okrem toho chápania priateľov? Chodí hrať na svadby si s kapelkou. A za to tiež dostane strašne veľa peňazí. No a dakedy, keď sa cíti, že sa zapredal či čo, tak si vymyslí dajakú strašne ťažkú skladbu na klavíri, zahrá ju, pridá ju na fb a všetci uznanlivo lajkujú. Aj ja som sa do toho nechala stiahnuť, aj mňa ohúril. Čo už.

A na jútube má tiež pecky, ale za tie sa už v tomto veku hanbí, keď ich pridal pred siedmimi rokmi, neskúsený, mladý, červený. Fantasie impromptu a také.

No a o viere sa so mnou nikdy nepobaví. Alebo takto, pobaví, ale len prvých päť sekúnd. To je jediný čas, keď ma nechá písať veľa a vôbec vôbec ma nepočúva. Takže doteraz vlastne nikto nikdy nemohol zistiť, čo je Pally. Či je horlivý katolík, zarytý ateista alebo proste presvedčený pohan, akých sú medzi nami tisíce, možno i stovky.

Viete čo ešte? Napíšem mu básničku. Nech vie, že si nedám vôbec záležať. !!

Pamätáš si, Pally,
keď sme vtedy na ulici stálly?
Zasmiať sme sa mally,
ale ústa nám zapchali šálly.
Pally sa ballý,
lebo ide na svadobné bálly.
A na konci na posteľ sa zvallý
a vraví: je ospallý už Pally.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  6. 8. 2014 16:48
toto je nejaka parodia ci co?
 fotka
kolieskonavoze  7. 8. 2014 07:00
@antifunebracka neviem vôbec, čo to je nejak. to som napísala pre internetového kamoša, aby sa s tým mohol ukazovať. dal si to na fb a je šťastný.. to mi stačí
 fotka
antifunebracka  8. 8. 2014 00:16
pre puberta?
 fotka
kolieskonavoze  15. 8. 2014 23:22
@antifunebracka
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to je strašný omyl!! ja mám dvoch silných internetových kamošov, toto určite nie je o pubertovi. musím napísať aj o ňom dakedy, aby si nikto nemyslel o ňom zlé!!
Napíš svoj komentár