A je mi to ľúto. Proste píšem píšem a zrazu dačo stlačím a sa mi to celé vymazalo a je to fuč. Najviac ma mrzí, že som fakt bola hrdá na prvý odstavec. Asi som sa priveľmi snažila. A takto to dopadlo, no. Ľudská sláva, suchá tráva. Alebo poľná, už neviem aká, všetko márnosť, všetko všetko!!
Prosím, povedzte mi, že sa to stalo už aj vám. Nie preto, že by som vám to priala (ani najhoršiemu nepriateľovi), ale že by sa mi zišlo trocha útechy. Ďakujem.
Viete, malo sa to volať "Janka Preverčíková" a myslím, že to bol fakt super námet. Už len to meno - vyvoláva súcit, sympatie, vľúdnu lásku a tak. A tak. Ťažký povzdych. Dajte mi vedieť, ak ho ešte budete chcieť, blog o Janke Preverčíkovej, ďakujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
blackpirate  22. 12. 2014 11:30
Mne sa to stalo tiež... ale to som sem nechcel pridať viem ako ťa to bolí vždy ked si na to spomenieš... nepýtaj sa ostatných či chcú aby si to napísala, lebo som si istý, že cítiš nepríjemný pocit vždy ked vieš, že si prišla o dobrý príbeh a toho pocitu sa zbavíš len tak, ked ho znova napíšeš... ale tentoraz nie pre ľudí ale pre seba a svoj kľud ja som písal kapitolu do knihy a netuším prečo mi nefungoval world (našťastie už funguje a v tom wordpade či čo to je sa mi zle píše tak som tú kapitolu písal na birdzi a stalo sa niečo nevysvetliteľné a skoro na konci dosť dlhej a myslím, že dobrej kapitoly sa to odstránilo a nedalo sa to vrátiť... mal som hrozný pocit vždy ked som si na to spomenul na nechcelo sa mi to písať druhý krát, lebo som vedel, že to nebude tak ako ten prvýkrát... trvalo dlho nájsť v sebe tú chuť začať zas ale podarilo sa mi zbaviť tej nechuti a som šťastný, že som sa pohol z miesta... jediný liek na to čo sa ti stalo je napísať to zas... pre seba
 fotka
vreskot000  3. 1. 2015 11:27
mne sa to vela krat stalo a spravil som to, že blog, čo som napísal, som si najrpv napísal vo worde, a potom len skopíroval rýchlo a pridal blog... to je všetko... nič som už neupravoval. jednoduche ctrl c ctrl v
Napíš svoj komentár