Akurát som si prečítala svoju poznámku na fb o tom, ako je ťažko nájsť romantickú lásku a že nevadí, lebo že Ježiš je aj tak lepší.
A vlastne neviem, prečo som z toho môjho skepticizmu tak ľahko vyšla, keď som sa zaľúbila. Hehe.
A už som sa musela aj odľúbiť. Ale nie som preto ešte väčší skeptik. Len sa tých vzťahov viacej bojím. Bojím sa toho, že si budeme ubližovať a tak. Ale to je normálne. Aj mojej sestre ubližujem a mám ju rada, napríklad. Ale vpustiť si ďalšieho človeka, ktorého ľúbiť a ktorému ubližovať a ktorý bude ľúbiť mňa a bude mi ubližovať, to je ťažké.
Sloboda je ľahká. (No, nie pre každého, ani pre mňa často nie, hehe.) Ale neviem, či to stojí zato... proste že sa nemusím namáhať. Pri druhom človeku sa riadne brúsi charakter aj všetko. A ja chcem byť lepšia. A chcem, aby som nemala ego tak vysoko.
Neznášam svoje ego. Urazím sa na hocičom. Keby som ho mohla dakde zakopať a nechať ho tam. Možno sa nájde dakto, čo mi ego celkom zakope.
A potom budem milovať veľa a nebudem chladná len zato, že nemám ego. Ale budem odpúšťať rýchlo a zabúdať hneď. Taký je Boh, On to takto vie. Tak Boh ma to môže zatiaľ učiť na iných a potom mi možno dakoho pošle a už budem mať ego výrazne nižšie ako teraz, tak už to bude aj ľahšie.

Mám veľké veľkéééé srdce!!
Škoda, že mám väčšinu pre seba.

raz som čítala tuším od Petra Petišku takú srandu:

Na svete že je málo lásky?
Ale ba! Naopak, plytváme ňou.
Na seba.

Takže mám veľké srdce!! A nechcem ho míňať iba na seba. Chcem sa rozdávať, ako sa rozdával Ježiš. A tak bude dobre. Bude fajne.

 Blog
Komentuj
 fotka
artusios  15. 9. 2014 13:42
Radšej to sem nenapíšem, aby si sa neurazila.
 fotka
zajkousko  15. 9. 2014 14:34
hm, ani neviem čo ti mám na to napísať...
 fotka
relieforsaddist  15. 9. 2014 17:17
 fotka
kolieskonavoze  16. 9. 2014 10:31
@artusois @RelieForSaddist
ďakujem ti za tvoju ohľaduplnosť vlastne akoby si to už napísal, ale nenapísal, takže ďakujem. mamka ma učila, že čistému je všetko čisté. nebojím sa písať, ako chcem, len preto, že je tu všetko zhnité od vrchu po spodok. či?
asi myslíš rozdávanie sa? alebo niečo iné? Ježiš nebol prostitútka, Ježiš bol človek (a Boh) s obrovským srdcom a neminul ho na seba, ale vydal seba samého za všetkých. Tak aj ja chcem takto milovať ľudí. (a čo sa týka opačného pohlavia, tak jeden a dobrý mi stačí na celý život.) Myslím, že vieš od začiatku, čo som myslela, ja len, aby si ma naozaj neznevažoval, keď nemusíš, ale to je vlastne tvoje rozhodnutie, hm.
@zajkousko prečo?
Napíš svoj komentár