Kolieska veľa cestuje do Veľkého Krtíša tam a späť, tam a späť. A dneska má meniny, keby ste nevedeli. Keď stihne dopísať blog do polnoci, tak bude mať dneska ešte meniny. A viete, ako sa jej odvďačili ľudia, pre ktorých sa ide potrhať? Zabudli. Tak to býva. Kolieska sa rada ľutuje. Asi aj teraz len tára. Ale bolo to tak aspoň trošku. A keby to mala byť aspoň z 10% pravda, tak by ste ma mohli aspoň trošku ľutovať. 

Teraz budem vyzerať ako nevďačnica. Lebo mi blahoželalo kopu ľudí cez fejsbúky a cez esemesky, mamka mi dala darčeky, kamaráti mi natočili video. Tak čo chcem, čo ešte chcem?

Ja vám poviem, čo mi to znechutilo:
1. ľudia, s ktorými som bola dnes skoro celý deň a pomáhala im, na mňa zabudli, nie len meninovo, ale aj inakšie
2.  mne blízky človek bol radšej sebecký a mňa nechá vstávať o tretej ráno kvôli tomu, hej
3. som unavená z cestovania do Krtíša, lebo Krtíš je predsa Veľký a frajerik za mnou nepríde do Michaloviec. radšej sa vykašliava na mňa. lebo Kolieska unavená bola, je a bude. a čo teraz akože.

Idem spať. 


Neblahoželajte mi na meniny, už radšej Félixovi. Aj tak by ma to nepotešilo. Lebo som nevďačnica. 


 Blog
Komentuj
 fotka
skydoll  19. 11. 2015 23:56
Hlavu hore
 fotka
villastannum  29. 11. 2015 09:00
No tak to je teda nevďačník. ON by mal vstávať o tretej ráno a prísť k tebe. A keby aj zavialo a nešli by spoje, tak by mal za tebou z VK do MI ísť pešo, nabaliť termosky, ponožky, dobrú zimnú obuv, jedlo, alebo zapriahnuť sane! Nie že ty sa budeš kvôli nemu naháňať.
Napíš svoj komentár