Čaute! Keďže Valentín je za dverami, chcela som vaše srdcia rozradostiť touto mimoriadne krásnou lovestory, ktorú som čítala v americkom tínedžerskom časopise SWAG BABY. Keďže viem, že väčšina z vás nevie po anglicky (a niektorí ani po slovensky, ale o tom radšej mlčím, lebo sa začnem rozčuľovať a keď sa začnem rozčuľovať, tak sa rozkašlem a nemá ma kto pobúchať po chrbte (moje mačky som to doposiaľ nevedela naučiť), ponúkam vám tento môj preklad zadarmo.

Amazing Love (Úžasná láska. as Translated by "me")

Jesika sa postavila na koberec vo svojej izbe a túžobne sa zahľadela na okno oproti. Bolo tam krásne. Dva stromy lemovali obrubu domu a z výšky hľadeli do okna Jesiky. "Ak nie teraz, tak naposledy," povedala zasnene a pozrela sa z okna. Okno bolo malebné a priesvitné, dalo sa cezeň dobre vidieť. "Cezeň sa rýmuje s "rezeň"," pomyslela si Jesika a samu ju prekvapilo, čo jej to napadá. Oproti jej domu stál iný dom, prítomný cez cestu. Billy v ňom nacvičoval so svojou kapelou a býval tam so svojou rodinou. Občas si s Jesikou posielali správy na papieri. Jesika napísala "Ľúbim ťa" veľkými písmenami na starý zožltnutý papier, ale Billy sa akurát vtedy otočil. Ani netušil, že ho Jesika miluje.

Billy mal frajerku. Nebola veľmi podľa jeho vkusu, ale už si na ňu zvykol. Všetci si mysleli, že Billyho frajerka je prekrásna a že má SWAG. Kdežto o Jesike sa vravelo, že možno ani nie je, lebo nikoho nezaujímala. Jesika z toho bola smutnučká. Raz išla na maturiťák a pozvala Billyho do tanca. Billy sa najprv zdráhal, ale keď uvidel, aká je Jesika prekrásna, privolil. No kým oni dvaja tancovali, Billyho frajerka žiarlila. Nakoniec urobila Billymu scénu a Billy si uvedomil, že ju vôbec nemiluje. Celý čas miloval Jesiku, aj keď o tom nevedel. Nevedel o tom ani potom. Keď si to uvedomil, bolo príliš neskoro. Jesika sedela sama doma na Valentína a Billy za ňou prišiel na motorke. Zapol nahlas rádio, lebo nevedel hrať na mexickej gitare a zakričal jej do malebného okna: "Jesika, veľmi ťa milujem, až teraz som si to uvedomil." Jesika sa naklonila z okna, poslala Billymu vzdušnú pusu a žila šťastne, až kým nepomrela.

 Blog
Komentuj
 fotka
tikalok  13. 2. 2015 23:16
tlak
 fotka
jahoded  14. 2. 2015 00:29
na tomto článku bolo zaujímavé akurát tak slovo "rezeň"
 fotka
thrwtchr  14. 2. 2015 01:56
CEZEŇ
 fotka
mygate  14. 2. 2015 07:43
moze byt na motorke autoradio, ked rally jazdci nosia prilbu?
 fotka
kolieskonavoze  14. 2. 2015 08:55
@mygate nemôže, pravdaže nemôže on ho nosil tak v ruke na pleci. porušoval zákon? možno. ale z lásky ľudia robia bláznivé veci.
 fotka
kolieskonavoze  14. 2. 2015 08:55
z úžasnej lásky
 fotka
kolieskonavoze  14. 2. 2015 09:00
@jahoded oceňujem tvoj zmysel pre vkus. mne sa tiež v celom tom článku páčil iba ten rezeň. je to úžasný príbeh, však?
 fotka
shemy  15. 2. 2015 11:52
Trošku mi to pripomenula klip od Taylor Swift - You belong with me
 fotka
kolieskonavoze  15. 2. 2015 22:04
@shemy ano, bola to hlavna inspiracia.
10 
 fotka
candy36  21. 2. 2015 11:04
@shemy toto!!! presne na toto som myslela celý čas čo som to čítala!!!
Napíš svoj komentár