Očividne máte radi klamstvá, keď ste na takúto očividnú klikli. Super. 

Tuto super lož som si nepovedal na začiatku roka. Pretože po dvoch prepitých nociach na Silvestra sme sa zobudili relatívne triezvy zavčasu ráno a nikomu nič nebolo. Domov som sa dostal pred obedom na Nový rok. A potom som vyše mesiaca nepil nič iné, ako citronádu. A sem tam teda kolu. Ale alkoholu som sa naozaj dáky čas nedotýkal. Netuším prečo, jednoducho som akosi nemal chuť. Až časom som si dal za kalíštek s tou istou partiou. 

A potom to prišlo, moje super narodeniny, ktoré som takmer neoslávil, pretože som bol mierne grogy zo života a organizovania, ale vďaka chybe vo vesmíre sa to podarilo. Bolo to super. A najhoršiu časť si nepamätám... pamätám si len tú veselú a následky. Ranné následky. A jeje. Ale aj tak som potom pil ďalej. 

Ale prišla doba, kedy mi začalo bývať po dvoch pivách zle. A ráno som sa budil v hrozných stavoch. Pretože po dvoch pivách mi bolo tak zle, že som si dal tretie, aby som to spláchol. Ale nevadí. 

Ale teraz mám veľmi super obdobie vo svojom živote, až na pár nezrovnalostí. A nemal by som piť. Pretože potom hovorím o veciach, na ktoré by som najradšej
zabudol a žiaľ, alkohol mi v tom nepomáha. Skôr ich vyplavuje na povrch pred verejnosť. A to sa mi nepáči. Tak som si povedal, že nejdem piť. 

Tak som si povedal, že sa idem s kolegom najesť. A dáme si pivo. A to som si vravel, že dám si len jedno. Dal som si len jedno v každom podniku, kde sme boli. Ale dobre, okrem toho, že mi bolo príšerne zle a nevoľno, sa nič podstatné zo mňa nevyplavilo. Zatiaľ. 

Ale takáto situácia sa akosi zopakovala a vtedy to začalo byť zaujímavejšie. Už som nepil len jedno pivo. Už ich bolo veľa. Príliš veľa a začínalo mi byť emočne divnô. A nedobrô. Ale aj tak sa zo mňa nič nevyplavilo. Ale akosi sa potom všetko zvrhlo a pár dní na to som sa dostal do situácie, kam som sa nechcel. Vyplavilo zo mňa všetko možné aj nemožné. A mňa vždy strašne mrzí, keď niekoho obťažujem svojimi nie pozitívnymi rečami. A nikdy si to neodpustím. A kým nezabudnem, tak by som nemal piť. 

Takže, asi idem na triezvo. Pre istotu. Aspoň chvíľu. Alkohol je super zoznamovací prostriedok, ale myslím si, že je čas chvíľu vysadiť túto skvelú medicínu. A ak mi niekto zas bude čuchať k poháru s čistou vodou, či to je vodka, tak u mňa klesne. Lebo ľudia sú divní. 

Prečo si to čítal(a)? Že tu poviem, že nejdem už nebudem piť? Navždy? Hahahaha. Hovorím, že to je najobľúbenejšia lož. 

"Nie každý môže kráčať so mnou, pretože nie každý ma tak dlhé nohy." 




PS. vôbec nie som opitý. 

 Blog
Komentuj
 fotka
outsider  11. 9. 2018 00:01
Ahoj, ja už to ťahám mesiac
 fotka
outsider  11. 9. 2018 00:01
Teda abstinenciu
Napíš svoj komentár