Milujem pesničky ktoré ma vrátia v čase, v priestore, v pocitoch..

Keď zatvorím oči, som tam s ním. V jeho klubovni, ktorú osvetľujú vianočné svetielka, v pozadí hraje Blink a ja sa mu hanbím čokoľvek povedať a tak nechávam rozprávanie na neho. Je rozkošný ako sa snaží a neviem či viac milujem jeho šteňacie oči, alebo úsmev Zalieva ma sladký pocit šťastia a hovorím si, že toho chlapca asi milujem...

Sme vonku. Je chladná zima, obaja máme slzy v očiach. Hovorím mu, ako sú naše dva svety nezlučiteľné...
.......

Je noc, asi dvadsiati sedíme na pláži a popíjame.. Ani neviem ako, zrazu si sadne ku mne. Pár pohárov na to sa už držíme spolu za ruky a ideme si zaplávať. Zoberiem ho na zakázané mólo. Nechce ísť, no presvedčím ho. Ľahneme si a pozeráme sa na hviezdne nebo, v pozadí znejú talianske pesničky z reštaurácií a ja myslím na to, ako mi je s ním báječne, takého chlapca som nikdy pred tým nepoznala...rátam koľko dní ešte môžeme byť spolu..



Ležíme u mňa doma, popíjame RUM ktorý som piť nikdy vživote nechcela a pozeráme odporný horror ktorý by som dobrovoľne nikdy nepozerala!! Ráno sa zobudím na "bozky z kategórie zamilovaných" a nerozumiem čo sa deje.. Ďalšie dni si len užívam každé jeho pohladenie, bozk na krk a príjemné šteklenie. Rozmaznáva ma, pri ňom sa cítim ako princezná a zabúdam na všetko zlé vždy keď sme spolu, vždy keď ma vezme do jeho pevnej náruče..

Príde ku mne o druhej ráno, ležíme na posteli a smejeme sa nonstop až do piatej. Prišiel sa so mnou rozlúčiť, odchádza v ten deň študovať preč.



Teraz som tu. Stratená bludnom kruhu neperspektívneho vzťahu s niekým, kto pre mňa nespravil za dva roky toľko, čo oni pre mňa spravili za pár dní, či týždňov.. Neorzumiem prečo ľudia do našich životov vchádzajú a potom len tak odídu.. No som veľmi šťastná za niektorých, s ktorými som strávila len pár dní, zato v mojom srdci budú mať miesto do konca života... Ak mi do života zase vojde niekto tak žasný, tentoraz sa posnažím o to, aby nikdy nemuse použiť východ...

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  8. 11. 2012 12:20
ja tam este chybam
 fotka
ryanek  8. 11. 2012 14:28
Screenshot
 fotka
tequila  30. 11. 2021 16:30
uz ste isto zosobaseni
Napíš svoj komentár