Príbeh s mojimi neprispôsobivými spolubývajúcimi skončil, keď si uvedomili, ako zle sa správali, ospravedlnili sa a oslávili sme to veľkým zimným upratovaním za tónov Vianočného popevku od Mariky Gombitovej.
Ale ne, srandujem. Pre veľký úspech pokračujeme.

Takže, naposledy sme skončili tým, že ako riešiť situáciu, keď bývate s dvomi (teda už tromi) hovädami, ktoré vám svojou hovädovosťou znepríjemňujú každý boží deň a ešte vás vidia ako dementa. V diskusii padli rôzne návrhy (porozprávať sa, zavolať majiteľa, vyhodiť im veci, dokonca niektorí by to riešili ručne-stručne (@method "ja by som tým pičám prijebal hned" )

Ale sme dámy. A dámy riešia problémy inak. Ale asi nie tak ako ja v jedno piatkové ráno.

Tomuto ránu však predchádzal celkom dramatický štvrtok, keď mi jeden z mojich dobrých kamarátov, ktorého si S1 ešte nevymazala z FB, poslal screen statusu v znení: "je fakt hrozné bývať s faktickou slepicou - cítim sa znechutená". Keby niekomu nedošlo, faktická slepica som ja. (čo teda ešte potvrdila aj v komentoch, keby fakt niekto pochyboval)
Jednoducho osoba, ktorá im 3 mesiace toleruje maximálnu jebnutosť, bordelárstvo, neplatenie, ubytovávanie cudzích ľudí a vyhadzovanie vecí je pre svätú S1 faktická slepica. Nemusím asi hovoriť že po tomto statuse som vyzerala asi ako Pikachu keď si naberal elektrinu na tú veľkú gulu. Tak som jej aspoň napísala veľmi úctivú a slušnú správu:


Odpoveď sa ku mne však nestihla dostať, lebo som následne zmenila heslo od wi-fi. Osobne som toho názoru, že človek by mohol žiť aj v žumpe s potkanmi, ale kým ma internet, je to OK.
Dievčatá pochopili, že niečo je zle celkom skoro, asi po 4 reštartoch routeru.
A ako som si tak nasraná sedela v izbe a snažila odolať násilníckým pokušeniam, všimla som si, že niečo chýba v skrinke, kde mala svoje miesto žehlička. Moja žehlička. Drzo unesená priamo z mojej izby, bez opýtania, spolu so žehliacou doskou, ktorá bola strategicky ukrytá za skriňou. (z čoho vyplýva, že tá zakrpatená harpya sa nie lenže v mojej neprítomnosti vkradla do mojej izby, ale ešte aj sliedila, prehrabávala a kradla.) Toto ma definitívne presvedčilo, že je treba zavolať majiteľa.

V to spomínané piatkové ráno som sa zobudila, klasicky zapla počítač a zistila, že internet je odpojený. (opäť Pikachu scéna) Vtrhla som do kuchyne, zapojila modem a router a s hnevom som rozkopla dvere do vedlajšieho brlohu, v ktorom som sa ani nemala kde postaviť, keďže podlahu ani nebolo vidno a na tie dve butelá som tiež musela lepšie zaostriť, lebo splývali s okolitým bordelom.
Spustila som asi 2 minútový monológ, ktorý si už presne nepamätám, ale viem, že obsahoval nadávky a vety ako "čo sa opovažuješ chytať sa mojich vecí" a "kradnúť z mojej izby". S1 však zázračne držala hubu, zrejme jej idú iba odkazy na papier a FB správičky. Napokon sa však ozvala s tým, že ona tú žehličku potrebovala kvôli zákazke a ja som práve nebola doma. (Som doma väčšinu dňa a nikdy sa ma nebola spýtať, či si môže niečo požičať, ale zrazu keď nachvíľu odídem, potrebuje žehličku a odpája net zvesela.)
Ešte hodila do pléna parádny argument, že ja som tiež bola v ich izbe bez povolenia, keď som im vrátila kreslo, ktoré sme mali od nich požičané. (Vrátila som ho tam tak, že som ho len šuchla dnu, keď mali otvorené dvere a S1 pri tom bola hneď vedľa.) Ale dobrý bol aj argument ,,Ak nechceš, aby som ti brala veci, napíš si na ne paierik ´Piča, kúp si svoje.´ a budem vedieť."
To že som si musela všetky veci schovať do izby je snáď dostatočný znak, že PIČA KÚP SI SVOJE ???!!!!????AKFCJFFDJGkfdjdns??""""?"!!!!
Jednoducho toto je tá jebnutosť, o ktorej si myslíte, že nemôže byť reálna, ale ona je.
Po ešte niekoľkých mojich výlevoch, ktoré som v sebe šetrila niekoľko mesiacov, mi teda trasúcou rukou ukázala, kde je tá nešťastná žehlička a nasratá som opustila priestory liahne na potkany.

Na víkend som išla domov a vedela som, že keď sa vrátim, tak si buď nájdem spálené veci alebo vypnutý net. Stalo sa to druhé. Dievčatá dali hlavy dokopy a resetli si router (ktorý je tiež môj, kúpené za moje peniaze) opäť bez slova či opýtania. Tak si ho pekne idem zapojiť, keď zrazu menej hádavé butelo S2 vybehlo z izby a s nervami po mne začalo štekať, že čo si dovolujem ich odpájať od internetu, KTORÝ ONY VYBAVILI. (Kto sledoval moju kauzu internet ten asi vie, že som mala opletačky kvôli netu niekoľko týždňov, celý čas som hľadala iného poskytovateľa ako UPC, na zmluve je moje meno, všetkých poskytovatEľov BA som obvolávala ja z mojich peňazí a jediné, čo k tomu dve ošípané povedali bolo, že nech neni viazanosť napísaná na ne.) Toto sú tie veci, na ktoré normálny človek pri zmysloch ani nemá čo povedať. Ale absurdné argumenty pokračovali touto legendárnou hláškou: ,,My sme dali 5 eur Matúšovi, aby sme mohli požičiavať žehličku, takže nemáš právo si ju dávať do izby." Ani sa nečudujem, že im trvalo prísť s týmto argumentom až tri dni, lebo takú pčovinu človek len tak nevymyslí. Matúš je môj najlepší kamarát, takže kontaktovať ho trvalo asi minutu a ako už môžete tušiť, nikdy žiadne peniaze za PRENÁJOM ŽEHLIČKY neobdržal. (Ale teraz sa mu smejeme, že ako mu ide biznis so žehličkami.)
Okrem toho som teda dostala, že som padnutá na hlavu, že som tupá, že nie som normálna, že nemám žiadne práva a tak ďalej. Keď som však ja povedala, že bývať s kravami ako ony je neznesiteľné, na smrť sa urazila a povedala, nech to IHNEĎ ODVOLÁM. (takéto fajty som mávala aj v škôlke inak.) Napokon, keď mi so slzami v očiach už kludnejšia povedala, že má skúškové a potrebuje net, tak som sa zlutovala a navrhla, že dám jej heslo k wifi, keď neuvidím žiadny bordel v spoločných priestoroch. Žiadne ďakujem, žiadne prosím. Ale ja som dobrá duša, snáď si to karma pamätá.

Každopádne, majiteľa som zavolala a upozornila ho, nech si skontroluje platby a že je u nás navyše jedna osoba a tiež že robia bordel a tak. Bol dosť rozčálený v mobile, povedal že s nimi narobí poriadky a vyhodí ich, čo ma patrične potešilo a s nádejami som sa rútila domov. Ale čo sa nestalo! S1 a S2 zaujali role svätíc a fakt by si za ten výkon zaslúžili nejakú cenu, lebo takú pretvárku som nezažila ani keď Desperado tvrdil, že je Talian.
,,No slečna, ale od vás chýbajú nejaké platby."
,,ČOŽE? To nie je možné!"
,,No, je."
,,ČO? To nechápem! Ako sa to mohlo stať!"
Tak teda 10 minút "hladala" imagi platby v internetbankingu. (Viete, to kao na základnej, keď vám chcela učitelka zapísať 5 a vy ste sa tvárili, že ste si zabudli žiacku. A po týchto ťažkých minútach sa na nás otočila celá zhrozená so slovami: ,,Ja som to asi posielala na zlý účet!" No skoro ma vykotilo. A po druhé ma vykotilo, keď jej to asi majiteľ uveril. Po tretie ma vykotilo, keď prehlásila, že ja robím všetok bordel a ja som najhoršia a ešte chcem aj vyhodiť ich chudátko kamošku, ktorá nemá kam ísť. A keďže spojenie dvoch psychopatiek a patologických klamárok je silnejšie, ako tvrdenia jednej normálne zmýšlajúcej osoby, ukončil to majiteľ tak, že sa máme dohodnúť my medzi sebou a jemu je jedno.

A teraz by to asi malo pokračovať nejak tak, že zrazu sa všetko na dobré obrátilo, zjavila sa dúha a Dan Nekončený došiel s prskavkami. Ale nie. Toto je koniec.

A vlastne nie, koniec bude v marci, keď majiteľ predá celý byt tak ako plánuje. A asi som aj rada. Pôjdem žiť naspäť k rodičom a už nikdy nebudem mame odvrávať, že sa mi nechce vysávať alebo umývať riady.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
hotaru  2. 12. 2014 12:02
KONEČNE
a idem čítať
 fotka
hotaru  2. 12. 2014 12:08
wuuuut
takže nejdeš bývať nakoniec s l.? čo ako?
a biznis so žehličkami ma absolútne odrovnal
 fotka
silviaaa  2. 12. 2014 12:09
ach. velmi by som chcela vediet ako vyzeraju
 fotka
pijemzelenycaj  2. 12. 2014 12:09
aj podla toho minuleho blogu a statusov a tohto blogu,fakt nechápem ako môžu takí ludia existovať. A mas obdiv, ze si to podla mna este velmi pokojne zvladala a zvladas...nechapem,ako moze niekto taki ako tie devy existovať,vazne..
cele mi to obcas pride ako scifi scenáre !
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 12:12
@hotaru nakoniec nie, nejak sa to cele dokaslalo (depozity a poplatky realitkam dost zvysili cenu) : (

@silviaaa ako dve dievcata ktore spolu chodia

@pijemzelenycaj veru, sci fi, len toto by nedokazal vymyslet ani karel capek : D
 fotka
feklus  2. 12. 2014 12:16
ahaha dobre punchlines pustas, nalep si papierik
 fotka
motyylia  2. 12. 2014 12:20
som sklamaná pánom majiteľom túžobne som očakávala ponižujúce vykopnutie hneď v momente, keď vás prišiel navštíviť
 fotka
luc.ka  2. 12. 2014 12:22
Mas ale celkom odolne nervy
Ani si nehladala ine byvanie? Ci to by bolo ako nechat ich vyhrat?
 fotka
hotaru  2. 12. 2014 12:23
ináč @7 ! tiež som čakala, že majiteľ to bude riešiť nejak viac...
10 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 12:26
@motyylia no po tom telefonate som tiez verila, fakt bol nasraty a povedal ze mi veri lebo so mnou nikdy nemal problemy, ale ked prisiel uplne bol mily. jedine co im povedal, ze si seru do ust, lebo ze vidi aky maju bordel v izbe a ze to u dievcat nezazil. ale ony hned ze to len teraz je tam taky bordel, inak mavaju upratane

@luc.ka hladala, aj sme uz boli na oblhiadkach, ale ako osm pisala vyssie, poplatky relaitkam a depozit strasne navysili uz tak vysoke najmy a asi by mi to momentalne nevyslo. a tiez nechcem odist z bytu kde som dva roky kvoli niekomu kto je tam 3 mesiace.
11 
 fotka
ps102  2. 12. 2014 12:31
12 
 fotka
karlotiskot  2. 12. 2014 12:36
Tak ten majiteľ je asi fakt trošku mimo keď mu nakoniec nevadí že je tam o jedného človeka viac bez jeho vedomia a ešte nechá zo seba kokota robiť s tými platbami... ako... hmmm čakal som že na datie bytu do prenájmu je treba nejaká tá inteligencia...
Ach joj no nič hádam to prežiješ teda kým nepredá ten byt, ale byť tebou jebem aj na tú čo potrebuje net. Ako je pekné, že vie slziť očkami a potrebuje si to a to robiť, ale tak keď normálny človek od niekoho niečo chce, zvykne sa trošku úcty prejavovať...
A tiež by som si izbu zamkýnal abo čo, šak to je najväčší humus niekomu chodiť bez jeho vedomia do súkromia...
Nie oni budú furt ukrivdené, zavrieť zapečatiť svoje veci do izby, router a nasadiť najvyššiu formu ignorácie, byť tebou ešte si tam niekoho aj nasťahujem... Najlepšie takého kokota z ktorého by sa posrali tie dve až za ušami a utekali by z tade bez vecí.
Alebo sa rovno odjeb a nechaj ich tam s niekým úplne strašným koho si za seba nájdeš. Ak chceš viem ti odporučiť pár exibicionistov so závislosťou na pervitíne.
13 
 fotka
thebad  2. 12. 2014 12:47
Zlaté nervy...Ja som začal dávať preháňadlo do mlieka po tom, čo mi ho začali piť a manganistan draselný na zemiaky, ktoré mi pravidelne mizli. Mal som to šťastie, že po zdrbaní osoby, ktorá po mnou pripravených nástrahách okupovala hajzel o niečo častejšie a druhej osoby snažiacej sa zmyť z rúk veľmi ťažko odstrániteľné škvrny po hypermangáne, to všetko prestalo.

Neviem, no ja na tvojom mieste....Majú šťastie, že si tam ty...
14 
 fotka
trdelniiiq  2. 12. 2014 12:51
cosi podobne som zazil aj ja. bolo to sice miernejsie ale ked som sa po tyzdni vratil do domu a nasiel v kuchyni 3 plne vrecuska s odpadom, lebo sa im ich nechcelo vynasat, smrad ako v hnojarni, nevyvetrane, humus, milion vlasov a kentusu v sprche, na zemi doslova nanosy prachu a otrosin, ako ked napadne prvy sneh. a este som bol ja za zleho, ked som im potom pisal z domu mail a medzi sebou nas potom ohovarali.
15 
 fotka
waagbistritz69  2. 12. 2014 12:52
Dan Nekonečný s prskavkami
16 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 12:53
@karlotiskot este povedal, ze ta tretia nech odide (ale nemusi nic platit). ale este neodisla, takze ma u riti. ja celkovo nechapem tuto ich drzost, clovek im nieco povie a ony totalne ignoruju a robia po svojom. mne keby stale niekto takto nadava tak sklopim usi a robim vsetko poriadne. hej to s tym netom este musim nejak doriesit ale asi ich definitivne odpojim, lenze ta puca povedala, ze ona mi to potom bude nonstop resetovat : ) cize neviem no. a izba sa mi neda zamknut lebo su to take nahovno stare dvere, inak uz by som zamkynala, mam tak teraz len napis ze NEVSTUPOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 12:55
@trdelniiiq hej pre takychto ludi su debili vzdy ti normalni. mna len sere tato neferovost a to, ze im vobec neni blbe uplne si vymyslat a klamat, ja by som nemohla pokojne spavat
18 
 fotka
hoperpohroma  2. 12. 2014 13:01
chudatko
19 
 fotka
karlotiskot  2. 12. 2014 13:03
No a predpokladám že ty mu už volať nemieniš že tam stále je čo?
Hmmm a nemáš dáku starú plechovú krabicu kde len dva otvori si dáš prebiť a budeš zamkýnať do nej router ?
A nestačí zámku vymeniť? Normálne ak budem mať nejaké dvere po ruke tak sa ti ozvem lebo toto normálny človek nemôže psychicky dlho zvládať.
20 
 fotka
miro777  2. 12. 2014 13:04
"som vyzerala asi ako Pikachu keď si naberal elektrinu na tú veľkú gulu" TOto je asi najlepšie prirovnanie aké som počul za dlhý čas Každopadne som si tiež prešiel podobnym, a najlepšie je zmeniť spolybavujce, ked je dakto jebnuty, tak sa to čason nikdy nezlepší, skor naopak
21 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 13:06
@karlotiskot inak vidis router v krabici je dobry napad, toto musim zdelit tatovi nech mi taku zozenie on povedal ze mi zavola tento stvrtok ze ci odisla, takze mu to urcite poviem.
22 
 fotka
karlotiskot  2. 12. 2014 13:10
U nás na škole to mali v takej plechovej podlhovastej schŕanke na noviny a dopisy takej obdĺžnikovej, cez spodok tam boli tie otvorčeky krúžkové aby človek videl či v nej má poštu, cez to boli káble vtiahnuté no a normálne sa zamkla a bolo hotovo.
aspoň že niečo...
23 
 fotka
ajus19  2. 12. 2014 13:38
NIKDY neísť bývať s cudzími osobami. Väčšinou to dobre nedopadne
24 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 13:40
@ajus19 ony neboli zas az tak cudzie, poznali sme ich vsetci a kedysi to boli dobre matusove kamosky.
25 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 13:41
ta sprava,
uplny naklad ...

ale ako je to smutne a ten majitel je velke sklamanie ...

ale nemozem sa nesmiat na tom ako dobre si to opisala aj s tymi nakladmi,

ja by som mu normalne fotky poslal s textom, ze si to skusala viackrat rozumne, ale nejde to. A ze ta tretia osoba je tam stale
26 
 fotka
ajus19  2. 12. 2014 13:56
@kittyboo tak vieš, ale pokiaľ tie osoby nepoznáš ty dobre, tak je to podľa mňa veľký risk...
mňa dali na intráku na izbu k úplne cudzím babám a stále viac si uvedomujem, čo za **** to sú. Nech sú ľudia akíkoľvek dobrí, ako spolubývajúcich takéto osoby už nikdy viac nechcem... Ono hlavne vtedy nastáva problém, keď si niekto zakladá na aspoň nejakom poriadku a čistote a ten druhý človek alebo druhí ľudia, ktorí s týmto človekom spolunažívajú, má poriadok na háku a dokáže žiť v chlieve... Ja pokiaľ pôjdem do bytu tak už len sama, s rodinou alebo s priateľom...týmito som si proste istá, že by problém ohľadom zdieľania bytu totižto nebol ale pevné nervy do toho marca ešte prajem
27 
 fotka
blackrisq  2. 12. 2014 14:22
@matwejo @25 u mňa bol "majiteľ" v konečnom dôsledku väčším sklamaním... to len tak na okraj
29 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 14:35
@matheusko jj zo zasuviek uz ho odpajali.... zas ale nepredpokladam ze by sa mi macetou dobijali do izby len ktovie co tam este vselico pozerala ked nie som doma
30 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 14:40
@kittyboo
@29
skusali si tvoje spodne pradlo, ale nevies teraz ktore (I'm so evil, )

inak ten internet sa neda zrusit? ako som pisal, dobry vypek by bol to zrusit uplne a kupit si mobilny do notebooku ako pcmcia kartu, alebo usb adapter ... a ked chcu tie kravky, nech si vybavia same
31 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 14:47
@matwejo fuj prestan dogrcam sa
no urcite naco by som rusila moj vlastny internet, ktory ony este ani neplatili cize sa ani nemaju ako stazovat ? nech si ony zozenu do pc, ja mam svoj fajnovy kvalitny a dobry
32 
 fotka
matheusko  2. 12. 2014 14:48
nie ze macetou ... ale napriklad bude zase chciet zehlicku, skusi klucku na dverach, nic, tak ti moze nieco do toho zamku napchat.
33 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 14:55
aha, chapem .. no len zmen heslo na wifi a povedz, ze si mozu vybavit vlastny a ked budu resetovat router stale, postves na nich majitela znovu (ak nie je uplny magor, tak je jasne, ze niekto kto je tam 2r asi nebude uplny debil a pravdu mat bude)

a pred odchodom nastrazit pascu na dvere nejaku?
34 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 15:05
@matwejo sak to uz som urobila a povedala ze ona to bude resetovat furt proste ony su sproste, to sa neda takto jednoducho inteligentne riesit a majitelovi to je totalne jedno :F
35 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 15:10
ved ale kua nemas 15 aby si taketo veci riesila ...
nenechaj sa zatiahnut do ich hier a sprostych akcii ... lebo to prave robis, ked vymyslas nejake skrinky na router a pod.
proste znovu otravuj majitela, posli aj fotky kludne ...
ked nic, znovu ho otravuj o kus casu ...

a proste ked naozaj nebude mat ochotu to riesit, ked ty si sa uz snazila - mozes mu opisat kroky, mozes si spisat body z tychto dvoch blogov .. Tak zavolaj priatela, kupte zamku a vymen zamku na byte, ked budu prec, rovno na drzovku (to ci ich veci vyhadzes von necham na tebe). Ony budu pravdepodobne na pol panelaku vyvadzat, mozno pride policia, ale proste to je situacia ktoru majitel musi riesit. Ak by vyhodil teba, tak by ma to mrzelo, ale tak sikovna a mila dievka ako ty si najde byvanie lahko.

lebo ja proste nechapem, su hranice a hrat sa teraz nejake hry vo vlastnom byvani a mat nervy z toho, ze len prides domov je too much podla mna
36 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 15:20
@matwejo ved mas uplnu pravdu, len situacia nie je az taka lahka. ja si momentalne nemozem dovolit vyhadzovat peniaze za depozity a kaucie a najmy a hladanie ineho bytu a chodit na obhliadky a tak dalej. a majitelovi tiez nechcem sposobovat nejake problemy, lebo proste dava nam byt za najnizsiu cenu aka sa da, neplanime energie, neotravuje nas nicim, nic od nas nechce a pridavat mu dalsie problemy scenami a podobne to nemam za potreby ani ja ani on.
37 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 15:28
ako oki no, si svojpravny clovek, necham to na teba ...
chapem, ze teda si nemozes dovolit vymyslat zalezitosti (aj ked si spominala byvanie u mamy, to by na cas kym si to budes moct dovolit nebolo mozne?), ale cas do tychto hier a naschvalov co investujes + nervy ci ti teda stoji za to ..tzv plati equation?:
cas dotahovaciek + nervy > komplikacie s novym byvanim + svedomie voci majitelovi
38 
 fotka
mygate  2. 12. 2014 15:35
a co tak si dat pretiahnut cely kabel k routru do svojej izby a mat ho tam? je to isto lacnejsie a aj bezpecnejsie proti vytiahnutiu z elektriny.
"ze ona mi to potom bude nonstop resetovat"..ty ju nevies udriet? by som ju hned ako to dopovedala zdrapil pod krk, svihol o stenu a oznamil jej ze ak to niektora z nich troch spravi, tak zlomis nos jej 8) ved co ine na tupona plati..rozum a argumentacia isto nie
39 
 fotka
warble  2. 12. 2014 15:44
Screenshot



inak Veron ja ťa fakt uznávam za tie zlaté nervy , ja by som ich už asi zkopla zo schodov alebo čo
40 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 15:44
@mygate ja som dievca, nebijem sa
41 
 fotka
matheusko  2. 12. 2014 15:53
presunut router do izby + zamok na izbovych dverach moze zas dopadnut tak, ze sa nebudes vediet dostat do vlastnej izby. a zas ako sa zamedzeny pristup k internetu prejavi na spolocnych priestoroch ...
42 
 fotka
matheusko  2. 12. 2014 16:06
ak sa rozhodnes pre zamok ... tak najlepsie bude dat do dveri obycajny stavebny zamok na dozicky kluc. da sa kupit asi do 5 eur.
-
aspon uchranis spodne pradlo, zehlicku ci panvicku a aj internet, ak tato nataha kable.
GL
43 
 fotka
karlotiskot  2. 12. 2014 16:07
@kittyboo ale mojegate má vlastne vcelku pravdu, je to tvoj majetok, platíš si zaň... To ako keby ti niekto povedal, že ti bude vytrhávať lyžičku z ruky, lebo mu neodoberieš z jedla ktoré si si kúpila. Alebo nejakého akože priateľa si zožeň čo ti ten internet akože platí a nahúka tam na ne že za jeho peniaze nebudú na nete dáke špinavé flundry, ktoré nevedia ani civilizovane obývať spoločné priestory a nazývajú jeho priateľku slepicou...
Ako fakt... Z kade že si to? Ja mám chuť tam nabehnúť a robiť poriadky za teba ale také, že by žehlička bola v ruke a silná gestikulácia pred tvárou oboch, keď by som odišiel ani tie potkany by nepípli čo si tam v izbe množia.
44 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 16:36
@matheusko

@karlotiskot kludne dobehni aj moja mama sa chysta
45 
 fotka
antifunebracka  2. 12. 2014 16:39
ako musim ta pochvalit za to, ze fakt sa nebojis, necucis a poriadne do nich picujes, aj razne konas, ze to velky palec horec, KOPEC dievcat, co poznam, by radsej stiahlo chvost !!! a ich vyhrazoxa neboj a pekne si s tym routorom rob, co chces, GARANTUJEM ti, ze ony ti ho resetovat nebudu, to su len take plane vyhrazky, minimalne ich to nebude dlho bavit, pretoze budu uplne zufale z toho, ze nic nebudu moc robit do skoly ani nic, skratka taka mlada studentka je bez netu absolutne paralyzovana a to si treba uvedomit. ale najviac sa ich pribrzdenost prejavila, ked pustili majitela bytu dnu, aj ked sa dopredu neohlasil, ja by som ho skratka nepustil a basta 8) a one, posli mi link na ich fotky, aspon do TS (ale ja by som ich pokojne aj verejne tu ponizil), nech vim, ako vyzera take prasa
@25 wtf tento od rana vidi vsade nejake naklady
46 
 fotka
matwejo  2. 12. 2014 16:40
@karlotiskot ved priatela ma,

ale @44 mama zvykne vediet poriadky narobit, to este uvidia podla mna tanec
47 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 16:44
@matwejo hlavne moja mama, s tou by som sa v takomto zmsle v zivote nechcela stretnut podla mna moja mama je horsia ako 20 majitelov dokopy
48 
 fotka
carpathian  2. 12. 2014 16:55
uplne takto si predstavujem tvoje zistenie chybajucej zehlicky


49 
 fotka
chejso  2. 12. 2014 16:56
dobre si to napisala, som sa kvalitne zasmial mne by uz asi rupli nervy a zle by bolo .. zeny a poriadok si nevedia spravit, hanba, ale tak ked je niekto prijebany, tak mu asi nedochadza..
50 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 17:09
51 
 fotka
karlotiskot  2. 12. 2014 17:21
@matwejo Joj to ja zas taky prehlad nemam

@kittyboo tak daj dáky dátum a dáme všetci stretko, príde tlupa na spolubývajúce, budeme jak dáka rómska rodina, ja ešte babku dovediem tá tiež rada hromží neporiadnikom
52 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 17:27
@karlotiskot to by bola super podívana
53 
 fotka
bebekex  2. 12. 2014 17:38
fakt by človek neveril,že môže byť niekto taký sprostý,kým sa nedostane do podobnej situácie
54 
 fotka
hotaru  2. 12. 2014 17:49
prosím ťa natoč ak dojde tvoja mama, to by mohol byť tiež dobrý zážitok!
a dakedy pred novým rokom sa tiež budem nachádzať v BA tak tiež sa rada pridám ku grupe proti tvojim spolubývajúcim Birdz rád zlatej panvičky v plnom nasadení.
55 
 fotka
tangerina  2. 12. 2014 18:01
"Ale teraz sa mu smejeme, že ako mu ide biznis so žehličkami."

kks, na toto by som nemala nervy, mňa už normálne štvali len keď som to čítala, ale mohla si niekam zverejniť mená, nech vieme komu sa máme vyhýbať, keď budeme hladať byt

a dúfam, že si im to heslo od wifi nakoniec nedala!
56 
 fotka
popolcek  2. 12. 2014 19:01
preboha


preboha
úplne obdivujem tvoje nervy
ja by som im niekde nasypala otravu alebo čo, odbavila ich zniesla zo sveta
a ešte že klamali že to ty si ten bordelar

proste

nasrata som ostala tak že by som bez namahy poslala dopiče hockoho prave

ježiši kriste

dovol mi ich zabiť
57 
 fotka
juicyduffis  2. 12. 2014 19:08
to su tupane že až pridem ich zbiť
58 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 19:26
joj zlati ste ludkovia ! ^_^ pripadam si pri vas ako anjelik ked vy by ste ich vsetci len marovali

@hotaru tak dojdi potom na navstevu ku mne ^_^
59 
 fotka
sveter  2. 12. 2014 19:35
piča, kúp si svoje




ináč ja by som asi už sedela keby s týmto žijem.
60 
 fotka
fxx  2. 12. 2014 19:50
ako citam tie komenty mozem s cistym svedomim napisat ze uz pri prvom naznaku bordelu by som im spravil cirkus nevidanych rozmerov,a keby si niekto na mna dovoli zvysovat hlas ci arogantne rozpravat a nedajboze klamat a chodit my do izby(najvacsi extrem) tak by som uz mal asi odsedene prve dni svojho dozivotneho trestu v base.

hentake treba zabit este v zarodku a urcit si jasne hranice,nechapem ako ste sa mohli vyhnut fyzickemu nasiliu
61 
 fotka
kissmeplease  2. 12. 2014 20:50
som nesmierne šťastná, že som nakoniec išla bývať s chlapom. a hneď si idem umyť aj tú lyžičku, čo som nechala v dreze .
62 
 fotka
peculiar  2. 12. 2014 21:43
pre mna je najlepsim spolubyvajucim moj priatel. tiez som mala kadejake spolubyvajuce, ale byvala som na intraku kuchynka a socialne zariadenia boli spolocne pre niekolko desiatok ludi. izba bola mala, takze vela bordelu sa tam narobit nedalo

ale bezkonkurencne najlepsim spolubyvajucim je moj priatel, s ktorym som zacala byvat asi mesiac po zoznameni. nemenila by som - a za cudzich ludi uz vobec nie.
63 
 fotka
peculiar  2. 12. 2014 21:44
bla bla bla, esteze som ho tam spomenula 2x asi by som mala ist spat

inak drzim palce a prajem do jari pevne nervy :letim:
64 
 fotka
kittyboo  2. 12. 2014 21:47
@peculiar vdaka ! ja dufam ze od leta tiez uz budem byvat s nim : )
65 
 fotka
dumbledore  3. 12. 2014 00:53
Vidím, že to má úspech, asi aj ja napíšem o mojich spolubývajúcich. Hej V. ľutujem ťa, viem čo to je...
66 
 fotka
nejdesamiprihlasit  3. 12. 2014 10:05


67 
 fotka
grinder  3. 12. 2014 16:13
ja idem riesit s domacou vyhodenie jedneho spolubyvajuceho, ktory si tam z toho spravil fetacke doupě, so svojimi fetackymi kamaratmi co si davaju koleso a piko a najebani, zbiti, smradlavi, nicia veci, ktore su v dosahu a cely byt je pooblievany alkoholom, kupelna cela od grciek a neskutocny smrad.
68 
 fotka
kittyboo  3. 12. 2014 16:17
@grinder fuuuj kks ta to je uz jasne na vyhodenie : /
69 
 fotka
grinder  3. 12. 2014 16:27
susedy si ich natacali, ked sa chlapci zabuchli pred bytom a volali domacej, susedia sa stazuju na hluk a smrad od nas. asi to mam kusok horsie od teba. keby aspon nebola trojmesacna vypovedna lehota.
70 
 fotka
mayben  4. 12. 2014 11:33
71 
 fotka
charis  7. 12. 2014 18:33
Asi idem práve vyobjímať všetky moje tri spolubývajúce a vybozkávať im ručičky že aké skvelé ženy so mnou bývajú
Fakt ťa ľutujem a obdivuje, ja by som už asi skončila kdesi za stolom s kávičkou v ruke u policajtov za početné napadnutia....
72 
 fotka
narazuvzdornaa  7. 12. 2014 23:55
Pozor na menenie zámku, klasická nájomná zmluva to zaručene nedovoľuje.
A tiež by som pristúpila k spomínanej k facke, šikane, vresku a teroru, keby niekto majiteľovi bytu povedal, že ja robím bordel. Joj urvala bych niekomu, len to píšem

+ Držím palce, nemám potrebu niekoho roznášať v zuboch po nete síce, ale spozorovala som, že spolubývanie robí z ľudí neurotické jebnuté špinavé bezohľadné monštrá, aj keď ich poznáš odjakživa -.-
73 
 fotka
kittyboo  7. 12. 2014 23:58
@narazuvzdornaa veru, ked s niekym zacnes byvat a z vtedy spoznas co to je za cloveka ! : ) nastastie moje monstra sa pred 3 dnami odstahovali ! ^_^
74 
 fotka
kittyboo  12. 5. 2016 21:16
kks smejem sa is this real
75 
 fotka
soy_goodking  7. 5. 2018 21:26
Už to je síce z minulého týždňa, ale tak...

Sú typy ľudí, a nie je ich tak málo, ktoré robia všetko v čom im nezabrániš. Pre pochopenie sa treba sa opýtať z ich pohľadu ako "Prečo by som mala ... keď vyslovene nemusím a nie som k tomu prinútená silou?", potom všetko dáva úplný zmysel. A dá sa to fakt poctivo opýtať, nielen ironicky, prečo by mali?

A napriek výhovorkám sa zdá že dobre vedeli čo robia, čo sa ukázalo keď sa pretvarovali pred majiteľom bytu, alebo 5 eurách za žehličku. Vidno, že vedeli, že platby neuskutočnili. Tak ako vedeli, že ti nemajú čo brať žehličku a rozštelúvať internet, a vedeli aj že ten internet nevybavili oni, aj o odpadkoch a panvici a uteráku. Ale niekomu to je proste JEDNO. Prečo by nemalo? Lebo je to bezohľadné? A prečo prečo by nemali uprednostniť svoje záujmy pred záujmami iných? Prečo by mali nerobiť niečo čo im aj tak prechádza?

Snažiť sa pochopiť tieto osoby pomocou tvojho myslenia bude viesť len k zhoršujúcim sa neurózam a časom pravdepodobne k drogovej závislosti. Asi dva - tri krát som sa pri čítaní zasmial, takže si môžeš pripnúť odznak.
76 
 fotka
kittyboo  10. 5. 2018 21:45
@soy_goodking dakujem za pripomenutie tejto traumy spred 4 rokov
77 
 fotka
soy_goodking  10. 5. 2018 22:08
@76 Pšššt, pšššt, to je v poriadku, už je všetko dobré
Napíš svoj komentár