Môj sused zo šiesteho poschodia je poriadne hovädo. Ja viem, že tieto veci sú trocha súkromné, ale chcem vám to rozpovedať. Keby som mal používať anglizované výrazy tak túto výpoveď by som zaradil do zložky private life.
Ono ma to dusí, ono ma to tlačí na moje boľavé srdce, musím sa vám proste vyrozprávať. Môj sused trpí vážnou chorobou, je to chronický kokot.

Je to naozaj vážna diagnóza, ktorú mu zistili už na základnej škole a deti ho preto veľmi šikanovali. Dosť to ovplyvňuje jeho okolie a tabletky na túto chorobu z názvom CYKLON B sú že vraj v slovenských lekárňach nedostupné. Ale radšej by som prešiel k symptómom a menším zážitkom s mojim susedom Mirkom.

Včera, 21.2 2014 približne o tretej hodine som sa vracal z nákupu, na piatok som si zobral voľno. Náš panelák na Magurskej 8, nieje zateplený, je celý posprejovaný, odporný a hnusný, pojebané deti tu chodia fetovať tie ich fety a marihuany, ale cítim sa tu ako doma. Nastúpil som do výťahu a, kto by to bol povedal, hneď za mnou vbehol do výťahu Mirko. Pekne sa pozdravil a začal mi vysvetľovať ako genetickou mutáciou vytvoril nové druhy zvierat a že to nie sú kokociny lebo mamka ho učila že nemá klamať. V adidas bunde s obrovskou nášivkou FC Barcelona na chrbte pôsobil veľmi vierohodne. Mroch kríženec mroža a hrocha mu utiekol do potrubia a korytmačka nechce vyliezť zo svojho panciera a celé dni tam pradie. Na piatok poschodí, tam kde vystupujem, ešte kričal o propapagácia, to jest preferovanie papagájov v našom regióne.

Mirko absolvoval tri pobyty na psychiatrii, ale stále ho nevyhlásili za nesvojprávneho. Občas skočí na jedno pivko dole do krčmy, ktorú máme pod vchodom. Ale Mirko je niečím špeciálny, Mirko je nočný živočích, Mirko je pojebaný nočný organizmus. Každú noc 3:02, aspoň podľa mojich hodiniek, zvoní Mirkovi budík a on vstáva a začína rozcvičku. Budík zvoní vysokým, prenikavým tónom do približne 3:09, keď ma Mirkova sestra krámy tak do 3:05.

-Ja ťa porazím Pán zla, ja ťa porazím Sauron. Pojebem ťa do huby Voldemort, ty kurva bez nosa, znejú výkriky na celý činžiak.
-Jebem ťa, ty nie si môj otec, ten tvoj dýchací prístroj je úplne napiču, za tú masku sa schovávaš lebo si cigán a nie jEDI, priznaj sa ty, ty židovský cigán.
Vzdychy, poskoky, dupanie a fingované kliky sprevádzajú Mirkovu rozcvičku. Jeho mamka je na neho hrdá lebo teraz má záľubu v science fiction a dokonca prečítal aj jednu knižku, Traja pátrači a záhada vaginálneho výtoku.

Mirko je veľmi divný, ale vchod si pomalý zvyká. Zvykol by si úplne, ale stala sa jedna úsmevná situácia. Úsmevná pre mňa, úsmevná pre Mirka, ale nie veľmi úsmevná pre Mirkovu mamku. Mirka prihlásili na krúžok šikovných rúk a tam spoznal jednu, tiež obmedzenú piču s ktorou si veľmi rozumel. Boli veľmi dobrý kamaráti a celý vchod sa usmieval nad ich hlúpučkou, primitívnou láskou. Mysleli si aký sú spolu zlatý, aký si milý keď sa držia za rúčky. Chodili spolu von, niekedy aj do lesa sa prejsť. Až zrazu jedného dňa jej začalo rásť bruško, pretože ju Mirko nabúchal.

Áno, základ živočíšnych vecí je v každom z nás bez výnimky na inteligenciu, teraz Mirkova mamka plače a ja sa mu smejem, lebo už ma nebude jebať to jeho ranné vstávanie, kedže bude asi robiť v nejakej manuálnej práci aby mal aspoň nejaké peniaze.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
loriana  22. 2. 2014 17:44
ty určite bývaš v paneláku zo Zlého socíku. Prečo nebývaš v pravom dobrom kapitalistickom Paneláku? tam nemáš problémy, ide to v Telke.
alebo si kúp pravý dobrý kapitalistický dom, ved prachy ti požičajú v známom nebankovom subjekte iba za 100% úrok. Reklama ide v telke.
Napíš svoj komentár