Existujú dve druhy trávy, tráva ktorá rastie vonku na zemi a trochu jej závidím, kedže v takomto odpornom počasí jej nie je zima, pretože nemá nervovú sústavu. Týmto chcem aj vyvrátiť jeden z najväčších mýtov môjho detstva, ktoré mi mamka hučala ho hlavy. Keď nožíkom vyrývaš do stromu svoje iniciály nebolí ho to. A miazga nie je krv, strom nemá nervovú sústavu FUCK OFF greenpeace, nemáte vedecky podložené fakty. A druhý typ je ten, ktorý rastie na Olympe, nektár večnej mladosti a sily gréckych bohov. Nie, nie je to tak. Tráva nie je až taká božská a dobrá. Nechcem ju ospevovať, to mal byť len opis, ktorý každý pochopí.

Milujem ľudí ktorí fajčia túto trávu, je dobré sa na nich pozerať.( pozn. berte to ako iróniu) Nemyslím tých, ktorí to fajčia rekreačne s času na čas, ale tých ktorí sa do toho opreli a idú v tom na plný úväzok. Prefajčili sa niekde inde. Do úplne iného sveta a stavu. Viete keď sa poriadne ožeriete ako také posledné hovädo tak o sebe viete. Vtedy sa otvára brána k vašemu filozofickému Ja a viete, že ste a že ste poriadne v piči. Uvedomujete si, ako budete ráno vyzerať, že ľúbite svoju bývalú alebo, že svet je taký ťažký a zároveň krásny. Ale keď sa poriadne sfajčíte nie je to tak.

Zaujímalo by ma, či oni vedia že existujú. Poznám jedného chlapca, klasický hulič, veľké mikiny, smiešne čiapky ocko si jazdí buď na BNW alebo Mercedese. Má frajerku, aj keď podľa môjho názoru on nevie, že je to jeho frajerka. Aby ste sa dostali do takého stavu musíte byť poctivý hulič. Aspoň raz, dva krát za deň. Keď preskočíme otázku či oni vlastné vedia že sú, príde ďalšia otázka. Existujú? Existujú tí ľudia alebo tu len nechali svoje telesné schránky a ich duša pláva ďaleko v nirváne. Neviem. Nevyzerajú veľmi existenčne, skôr vegetatívne. Jedia, sú úplne mimo že jedia, tešia sa ani nevedia s čoho, počúvajú hudbu o ktorej ani nevedeli, že si ju pustili. Experimentovať s trávou sa dá, ale je to chvíľkové. Prefajčiť sa TAM, je niečo úplne iné.

Vypečené pohľady, červené oči a nevedomosť o tomto svete. Po čase sa tí ľudia len udržiavajú tam, kde proste sú, nejdú ďalej. Dosiahli ten strop, ktorý ja volám závislosť. Nie na látke, na stave totálne maxishitkokotizmu. Sú hlúpy a šťastný, ale ocko raz prestane platiť vreckové.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  16. 4. 2014 20:19
co ja viem, stravila som cost casu aj s takymito osobami, ako opisujes, a nepostrehla som na nich efekty, ktore opisujes
 fotka
tralalibang  16. 4. 2014 20:24
Presne ako píše @acvd43xa7w
 fotka
asceticjunkie  16. 4. 2014 20:31
what the fuck, nie je nad generalizáciu. sú ludia čo fajčia trávu každý den a sú úspešní a o mnohých z nich by si nikdy nepovedal ani to, že fajčia občas, nieto ešte každý deň. každá droga sa dá využívať, ale aj zneužívať. od kávy cez trávu až po heroín a alkohol.
 fotka
biancadetolle  16. 4. 2014 23:01
poznám jedného bratislavčana, ktorý denne vidí, ale nevidí, priblblý úškrn na ksichte a v dvaciatke objíma štyriacitky a sľubuje im rozkoš...je to úbohé
 fotka
atropabelladona  16. 4. 2014 23:10
to znie akoby si pisal o uzivateloch heroinu...

a toto - "Viete keď sa poriadne ožeriete ako také posledné hovädo tak o sebe viete" moze napisat len niekto, kto sa este nikdy poriadne neopil.
 fotka
kdebolobanan  17. 4. 2014 00:19
@atropabelladona mozes mi hovorit do nabozenstva, orientacie, rodiny, ale dehonestovat a degradovat moje hovadne alkoholove zazitky v zvratkoch nema pravo nikto
 fotka
relieforsaddist  29. 5. 2014 10:37
@kdebolobanan môj názor je takýto obhajovať alkohol že je lepši ako tráva je také isté ako kebyže sa rozhoduješ ktorú nohu si máš odpíliť........a ešte takáto otázka fajčil si trávu 3x denne keď to vieš takto dobre? alebo si býval s niekym kto trávu fajčí tak ? ak nie tak tomuto hovorím predsudky ..neobhajujem drogy ani alkohol viem že sú ako nôž s ktorým môžeš krájať chleba alebo niekomu prerezať krkavicu....ale ty nemôžeš vedieť ako sú na tom tý ľudia a sám som fajčil niekedy trávu ale nikdy som nebol taký ako to opisuješ ...
Napíš svoj komentár