Ako drobný investigatívny žurnalista sa s vami chcem podeliť o jednu informáciu z dôveryhodného zdroja. Nie každý na Slovensku má taký VIP prístup ako ja a zajebávajú sa iba s trápnym Ficom alebo nejakým teplým Koleníkom a celou tou aférou, fotia si svoje celebritky, ale o čom je naozajstný dopyt o tom nevedia nič!
Dopyt je po tom čo ľudia žijú, čo ľudia vidia na youtube, aké je to žiť na dedine a žiadna iná aféra roku 2013 sa nevyrovná prípadu MYDLIL MI BARANA.

Ako som už spomínal obyčajné fotečky typu nafotili sme Fica s jeho milenkou v aute ma nezaujímajú, ani nejaký ožratý Dzurinda, ktorý si rozbil hlavu. Takého malé ryby prenechávam amatérom. Ja vyšetrujem pozadie prípadu MYDLIL MI BARANA. Každý musí vedieť o čo ide. Keby aj náhodou nie pridám tento materiál.

Screenshot


Kauza sa zaoberala tým ako bol pánovi Mariánovi sexuálne zneužívaný baran. Zneužívač sa aj priznal, aj sa uspokojil ale ja som sa stým uspokojiť nemohol. Nie s baranom, ale s výsledkom. Pokračoval som ďalej do backgroundu celého prípadu a zistil som, že pán Marián bol liečený na psychiatrii a bol aj väznený. Z nevinného pastierka sa stáva sviňa, tu si vypočujte dôvod. Jedného večera sa pán Marián opil v krčme a takto stave, sa vrátil domov. Jeho pani manželka s tým nebola spokojná a medzi nimi vznikla roztržka, ktorú pán Marián ukončil bitkou.
Manželka dotyčného sa po bitke nehýbala a tak v strachu zakopal v plytkom hrobe za domom, zrobil si večeru a pozeral televíziu. Lenže pani Manželka nebola mŕtva a za pár hodín sa zjavila v dverách. S šoku, že vstala z mŕtvych pánovi Mariánovi preplo ešte viac a skončil na psychiatrii.

Teraz sa drahý ľudia rozhodujte kto je úchyl. Zo Spišského Podhradia KBB.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
qwedsayxc  22. 2. 2014 19:22
Ahoj Samtord
 fotka
kdebolobanan  22. 2. 2014 19:33
@qwedsayxc ale toto si vyprosim taky vulgarny perverny debil ako on
Napíš svoj komentár