Vlnila sa v rytme hudby, ktorá vychádzala z gigantických reprákov. Alkohol spôsobil, že sa cítila uvoľnená, oslobodená, spokojná. Nikdy nemusela klasické klubové diskotéky. Skôr vyhľadávala malé temné kluby, kde hrávali garážové kapely svoje nie vždy vydarené songy v sprievode nedoladených gitár. Opačným extrémom boli obrovské festivaly, kde sa vyžívala v moshovaní a vrieskaní textov svojich milovaných kapiel.
Ale dnes sa premohla. Kvôli nim. Už dlho ju nahovárali na to, aby išla s nimi na diskotéku. Neuveriteľne dlhú dobu sa jej darilo odolávať, vyhovárať sa, že to nie je jej šálka kávy a aj tak by sa tam len nudila. Lenže dnes mala neskutočné nutkanie tam ísť.
Samozrejme, musela sa predtým posilniť pár pohárikmi. Zvyčajne jej stačilo jedno pivo, aby sa ako tak dokázala uvoľniť. Lenže dnes to pivo zastúpilo 6 vodiek s džúsom, a aby toho nebolo málo, zaklincovala to dvojitou vodkou hneď po vstupe do klubu.
Teraz sa pohybovala po parkete, hýbala sa v rytme bassov, vrieskala na plné hrdlo nezmyselné slová, ktoré podľa nej zaručene patrili so tej či onej piesne.
Zrazu pocítila na páse pár cudzích rúk. Otočila sa a pohľad jej padol na celkom sympatického podnapitého jedinca. Sklonila hlavu a mierne sa uškrnula.
Bolo to prvýkrát, čo niekomu cudziemu dovolila, aby sa jej dotýkal. Nuž, všetko je po prvýkrát. Možno bolo za tým množstvo alkoholu, ktoré skonzumovala. Alebo len túžba vykašľať sa na svoje pravidlá a vyskúšať niečo nové.
Tancovala s neznámym niekoľko minút. Možno aj hodín. Nevedela povedať, nevnímala čas. Prehovorili pár slov, pozval ju na drink.
Z jedného sa vykľuli dva, tri, päť..Po ôsmom prestala počítať. Vedela len, že ten cudzinec je každým pohárikom sympatickejší a príťažlivejší. A ona bola čím ďalej, tým viac uvolnenejšia a prístupnejšia.
Všetko sa to odohralo ako rýchly zostrih nie príliš vydareného porna. Začalo to bozkami na parkete. Nevinné bozky viedli k odvážnym dotykom.
Cudzinec ju vyviedol z prefajčenej miestnosti a zatiahol ju na pánske toalety.
Pff, vraj toalety. Obyčajné ošťate a ogrcané chlapské hajzle. Ale v tom momente jej to bolo jedno. Koža jej horela na každom kúsku, kde sa jej dotkol. Čakala, že to bude niečo geniálne, úžasné, skvelé.
Nebolo.
Pretiahol ju na chlapských hajzloch. Oprel ju o stenu, pričom chrbtom narážala do blbej trubky od pisoáru. Určite bude mať modriny, ale vtedy jej to bolo patrične fuk.
Trvalo to krátko. Príliš krátko. Nestihla sa dostať ani len do nálady, keď cudzinec vytiahol svoj nástroj a utrel sa do wc papiera.
Pobozkal ju na čelo, povedal, že bola celkom fajn a odišiel.
Nechal ju tam stáť. Vo zvratkoch so stiahnutými nohavičkami.
Musela to pár minút predýchavať. Snažila sa nevnímať zvedavé pohľadý mužských jedincov, ktorí si prišli uľaviť. Snažila sa, aby sa nepovracala, nerozplakala a nezložila.
Po niekoľkých minútach sa konečne odhodlala a vypadla odtiaľ. Neobťažovala sa nájsť tých svojich. Pobrala sa domov chladnými nočnými ulicami. Sama. A pevne verila, že keď sa ráno prebudí, nebude si pamätať ani "ň" z predošlej noci....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár