Vošla si do autobusu ako veľká voda. Áno, to si ty. Všade kam prídeš musíš byť stredobodom pozornosti. Nepremrháš jedinú príležitosť, aby si o sebe nedala vedieť. Razantne vykročíš smerom k sedadlám. Tvoje detské nôžky sa v tých vysokánskych podpätkoch trasú ako dve stebielka trávy vo víchrici. Hopsneš na sedadlo oproti mňa, pričom sa snažíš o ladné pohyby elegantnej dámy. Bohužiaľ, stále to neovládaš. Prepáč za tú úprimnosť.
Tvoj perfektne nacvičený hollywoodsky úsmev zamrzne pri pohľade na moju maličkosť. Znechutene si premeriaš moje handry. Óóó áno, tie tenisky ťa musia neskutočne iritovať, však? O mikine s motívom Nightmare Before Christmas a gigantických slúchadlách ani nehovoriac. Svoju wanna be Vuiton kabelôčku si pritisneš bližšie k telu. Ale čo, slečinka sa boji, že by som jej ju mohla vytrhnúť. Pomaly vyťahuješ svoj ružový samsung s obrázkom Hello Kitty. Sleduješ čas, pomaly počítaš sekundy, ktoré ešte musíš pretrpieť v mojej spoločnosti. Ver mi, ani pre mňa nie si najvhodnejšou spolucestujúcou.
Zas sa na mňa zadívaš. Tentokrát skúmaš moje načierno orámované oči. Keď sa na teba pozriem sklopíš zrak. Ako by si sa bála, že zazrieš čierne dúhovky. Mám sto chutí na teba vykríknuť BU! Len tak, zo srandy. Teda, ja by som sa bavila stopercentne.
Prestáva ma to baviť. Pustím si hlasnejšie hudbu a sledujem, ako ťa strasie. Prepáč, očividne nezdieľame rovnaký hudobný vkus. Kto by to len povedal.
Konečne moja výstupná stanica. Vidím, ako si s úľavou vydýchneš. Museli to byť muky cestovať so mnou AŽ 3 zástavky. A vieš čo je vtipné? Že si ma videla úbohých 5 minút a už si si o mne spravila názor. Áno, ja to viem. Zaradila si si ma do nejakého pomyselného šuplíka s nadpisom "Emáci, punkáči, metláci, hoperi a iná zberba". Jasné, poznám také typy ako si ty. Vidíš nejaký zjav podobný mne a už ho zaraďuješ.
Priznávam, aj ja som kritik. Taktiež si robím srandu z ľudí. Lenže som sa naučila jediné. NIKDY neodsudzujem človeka podľa prvého pohľadu. To ty očividne nedokážeš. Pokiaľ s ním neprehodíš pár viet je zbytočné si utvoriť názor.Ale neboj, nie si v tom sama....Je vás tu bohužiaľ nespočetne viac....Ale jedného dňa sa to možno naučíš....

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  25. 12. 2016 17:03
"Jasné, poznám také typy ako si ty. Vidíš nejaký zjav podobný mne a už ho zaraďuješ. "
Mi to znie, akoby si robila presne to isté Či sa už dlhšie poznáte?
Napíš svoj komentár