Dnes ma chytila nostalgia. Neskutočná, strašná, gigantická nostalgia. A clivosť. V živote som si nemyslela, že mi ten blázninec bude chýbať.
Na čo narážam? Na tú úžasnú vzdelávaciu inštitúciu, ktorú navštevujem plnohodnotné dva roky.
Aby som to upresnila, chýbajú mi tie geniálne prednášky, kam sa polovica nedostaví, polovica z tej polovice spí, a ostatok pozerá filmy, číta časopisy alebo lúšti krížovky (okej, nájde sa 5-6 takých, čo fakt dávajú pozor a počúvajú vyučujúceho, ale tí sú zanedbateľní
Chýbajú mi univerzitné akcie, ako Senators party, beánie, majáles, Showshowichka, IbaOKO a podobné geniálne spoločenské udalosti, počas ktorých sa viac utužujeme ako fakulta (áno, aj pri poháriku sa dajú preberať mediálne témy).
Chýbajú mi krúžkovice a medziskupinovice, počas ktorých sa náš ročník masmediálnych komunikátorov viacej spoznal. Zistili sme, že aj keď je nás 100 rozdielnych ľudí, dokážeme sa spolu zabaviť ako nikdy.
Chýbajú mi aj vyučujúci, ktorí nikdy nesklamali a vždy prihodili nejakú perfektnú hlášku, ktorá sa stala medzi nami študákmi legendárnou.Ale samozrejme, chýbajú mi len v rámci normy, nech si nenamšľajú
Chýba mi moja geniálna 03 skupina, ktorú zbožňujem. Od prvého mesiaca na škole spolu držíme, pomáhame si a ľúbime sa tak, ako by sme sa poznali celý život.
Chýba mi môj luxury privát s tou najlepšou izbovou spolubývajúcou pod Slnkom, ktorá mi každý večer spieva "Trápny vietor" od Slížov ako uspávanku, chápe ten môj chaos v izbe a nikdy ma nenechá v štychu, keď sa chcem ísť niekam baviť.
Chýba, ale fakt brutálne mi chýba stravovanie. Doma mám normálnu stravu, každý deň voňavý, chutný obed z čerstvých (dajme tomu) surovín. Chýba mi moja Dr.Oetker pizza, rybie prsty, hranolky, Amore Mio cestoviny...a najviac mi chýbajú wifonky

Som asi mentálne pošahaná, ale mne to fakt chýba.
Tak si tu sedím pred pc, chatujem so šiestimi spolužiakmi a napchávam sa super kuracou wifonkou.

A je mi neskutočne krásne. Skoro ako v Trnave

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár