Drahý Ká..
Tak už si sa vrátil z Glasgowu. Síce len na pár dní, ale si doma.
Je to divný pocit, nemyslíš? Teda pre mňa určite.
Keď si tam vo februári prvýkrát odchádzal, sľúbili sme si, že na seba počkáme. Lenže potom sa udiala tá vec so slečnou eN, a naše sľuby šli pekne povedané do riti.
Bol si tu potom na pár dní. Vtedy sme sa zhodli, že *Nebudeme čakať a keď sa naskytne príležitosť, chopíme sa jej.* Mám pocit, že ani jeden z nás takú situáciu nebral do úvahy a pokračovali by sme v tomto čudesnom...čosi. Nenazvem to vzťahom, tým to nikdy nebolo. Možno tak vzájomná príťažlivosť? Áno, to je trošku výstižnejšie.
Lenže vtedy som nepočítala, že mi do života príde Gé.
Dva roky som ho pokladala za prapodivného tvora, ktorý má záľubu v anime a miestami žiletkách, ale ako sa ukázalo, tá druhá vec bola nepravdivá.
Nebudem ti tu hovoriť o tom, ako sa to medzi nami vlastne udialo, skrátka sme sa s Gé. dali dokopy.
Či som cítila výčitky? Áno, o začiatku určite. Lenže potom som si spomenula na ten "sľub". Tak som ti to otvorene povedala, resp. napísala, pretože nespávam s bankárovým synom, aby som ti volala do Škótska.
Vtedy si to zobral ako nejaký vtip. Úlet, ktorý ma po dvoch týždňoch prejde. No, neprechádza ma to ani po piatich mesiacoch. A myslím, že tak skoro neprejde.
A prečo ti toto vlastne hovorím? Pretože to, o čom sme sa rozprávali v sobotu ma...dojalo? Nie..teoreticky potešilo. Áno, som hnusná. Áno, plne si to uvedomujem.
Ale jedno Ti musím povedať. Tak či tak ťa mám rada, aj budem. Len inak. Menej ako Gé. A musím ti povedať, to čo si mi vtedy povedal mi vhnalo kus slzu do oka.
Prečo? Lebo vždy som si myslela, že veta "Pokiaľ si šťastná ty, som šťastný aj ja. Aj keď ťa tou šťastnou robí niekto iný." existuje len v tých sladkých knihách od Steelovej, čo číta moja mamka. Neviem, neodkukal si to od nej?
Ale nie, teraz vážne...
Milý Ká., aj keď som s ním, ty patríš do môjho života...ako kamarát dajme tomu...uvidíme čo prinesie budúcnosť. Možno s ním ostanem, možno nie, všetko sa uvidí. Ale som rada, že sme si to vyrozprávali...
Vieš Ká., možno nakoniec predsa len nie si taká sviňa, ako si sa po tom incidente s eN. zdal....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár