Ja z nej proste žasnem!
Akože maximálne som vytočená. Donedávna som si myslela, že takýto človek existuje len v zlom filme. A voila, s jedným takým zdieľam spoločnú izbu.
A to som sa na začiatku roka tešila, že budem mať mega spolubývajúcu. Škoda, že sa z nej vykľulo niečo takéto.
Ako, svojim spôsobom ju mám rada. Sú dni, keď je s §ou brutálna sranda, furt sa rehoceme ako nepríčetné a podobne. Lenže potom príde deň ako tento, a ja mám chuť ju vyhodiť zo siedmeho poschodia hlavou napred.
Uvedomujem si, určite ani ja nie som najideálnejšia spoločnosť. Ale správať sa vo veku 22 rokov ako rozmaznaný fracek?!? To je trošku silná káva aj na mňa.
Potichu znášam to, že mi tu noc čo noc chrápe, dupe ako slon, neberie ohľad na to, keď spím a trieska vecami. Nevybehla som na ňu za to, že keď je, mľaská ako prasiatko. Dokonca mám pochopenie pre jej úchylku mať vlastnú hubku a handru na riad, ešte aj jej obľúbené reči o exkrementoch znesiem.
Ale durdiť sa kvôli kravine? Byť najurazenejšou osobou pod Slnkom, nerozprávať sa so žiadnou z nás, trieskať dverami? Kričať po nás? Nasilu si pretláčať svoje primitívne pravidlá?
A to len kvôli tomu, že nedokáže pochopiť, že jej spolužiak tu nemá kde spať? Jedine ak sa vyspí s ňou na jednej posteli, pričom ani jeden z nich sa neradí medzi subtílne postavy?
Proste mi zastáva rozum. Dve čo tu bývame druhý rok sa máme prispôsobovať niekomu, kto je tu do týždňa tri dni aj s cestou? Akože pardon?
Vytočená som do nepríčetnosti. Takto sa vážne dospelá osoba študujúca na VŠ nespráva. Nechápem, žasnem, predýchavam.
Fakt zvládam poväčšinou všetko, ale čo je veľa, to je veľa. A aby toho nebolo náhodou ešte aj málo, korunu tomuto všetkému nasadila vetou, ktorú adresovala mne a ďalšej spolubývajúcej : "Ja už som na Vás alergická, najradšej by som Vás hodila pod kamión."
A potom sa čuduje, že ju polka ročníka pokladá za čudáčku....Snáď sa normálne vyspí a zajtra ju táto exkluzívna nálada prejde. V opačnom prípade za seba neručím. A potom dúfam, drahí priatelia, že ma budete zásobovať slušnými balíčkami, nech je život vo väzení krajší...HAWK!

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  22. 4. 2016 15:58
*howgh
Nuž, spolubývajúcich si človek nevyberá. Musíš sa modliť, aby si na rok mala lepších
Napíš svoj komentár