Faktom je, že polku svojho života prespíš, štvrtinu preštuduješ, preplačeš, prezúfaš, premárniš. A zvyšok bojuješ o lepšiu budúcnosť.
Aj keď si vravíme že si život užívame, málokedy je to pravda, pretože užiť si napr., jeden deň chaty, neznamená užívať si život. Je to skôr využitie momentu pre lepší pocit.
No to čo čaká každého z nás, je to, čo nikoho z nás neminie...Neviem prečo ale stále si tvrdím svoje, učiť sa, a byť učňom nejakého učiteľa (vo všeobecnosti), je príliš zbytočné, vzhľadom na koniec ktorý čaká každého z nás.
´
Život by mal byť plný radosti, plný všetkého toho dobrého, čo nás baví. Či už je to chlast, zábava, kvalitná hudba, nič nerobenie, akcie a pod., proste plný toho čo chceme.

Keby každý dostal to čo chce, na svete by nič zle neexistovalo...A je možné, aby dostal každý to čo chce.

Nech sa už svet prebudí zo sna plného nadupanej techniky, super net výmyslov, keď to nemám význam.

Keď na to máme tak málo času, prečo si to radšej len neužiť ?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ortego  22. 7. 2014 08:52
Zabúdas pri tomto všetkom na to, že tento pozemský život je iba nepatrný zlomok života, ktorý čaká každého človeka po smrti ( aj keby sme na zemi žili 10 000 rokov ). Práve preto, že tento pozemský život je taký krátky, nemali by sme ho len tak premrhať zbytočnosťami, ktoré sú úplne nepodstatné a málokto si to aj uvedomuje.

"Keby každý dostal to čo chce, na svete by nič zle neexistovalo..."

Toto nemôžeš myslieť vážne. Keby mal každý dostať to, čo chce ( nikto by nikdy nemal dosť ), tak by tu nebol žiadny poriadok, bola by vojna a koniec všetkého tu na Zemi...
 fotka
endlessdark  22. 7. 2014 13:10
ľúbi sa mi blog.
Napíš svoj komentár