Na poznávací výlet, na ktorý sme láskovo privtreli k starším kolegom nadradeným v potravinovom reťazci sme museli vstávať veľmi skoro. A to všetko len kôli zmrzke, ktorú nám nekúpili... To sa odrazilo na našich skorých-ťemer nočných výrazoch...

1. v autobuse bolo potrebné utiecť grckáčom a chytiť si fleky.. nepodarilo sa to podľa našich predstáv, ale v looserskej časti busu sme nesedeli vďaka našim aktívnym spolužiačkam Monike a Saši.. vďaka vám dievčence za naše luxsné miestečká

2. keď sa zdalo, že už-už príde Dúha/Zelenčie/Žlťovce či ako to nazvala Mgr.Ant... cik-pauza sa nekonala! Skoro zobudený modzok nedokáže spracúvať informácie až tak rýchlo ako neskôr zobudený

3. preskočím pár detailov(neužitočné a zbytočné dodržiavanie rýchlosti).. ok. no tak sme šli do Viedne 6 hodín. A potom rovno šupi lupi cez centrum mesta po milú našu sprievodkyňu. Zdala sa byť sympatická.. "Nemali by sme tu stáť,pretože tu je zastávka autobusov a tento pán(security) na mňa škaredo pozerá.." Bodaj by aj nie keď sa tam asi naozaj nemalo stáť tak nekonečne dlho.

4. po ceste do Schonbrunnu sme obdivovali extravagantných Viedenčanov. Zistili sme vedeckým bádaním, že o takých 20 rôčkov k nám dorazia mužké zlaté topánočky, ružové-čo sa len dá, zarastenosť najvyššieho zrna-však pán bezďák? a pod...však vieme. Ale psíkov si tam do kabelietk nestrkajú. Sehr gut!!

Sissi vraj na sebe makala..je to možé?Asi áno. Dala sa odfotiť na reklamný plagát Adidas na kruhoch. Papala mäsové šťavičky, určite si dopriala len jednu sladkosť za týždeň(hlavne že existuje asi 10000 zaručených receptov na Sissine sladučkémňamky.
Ak bola taká fit und slim.. prečo sa nechávala vždy len maľovať?A fotenie zatrhla tuším vo veľmi skorom veku. Fotky by možno mohli zrušiť predstavy ľudu pastierskeho,o svojej cisárovnej s 50 cm pásom. Neverím! Aj keby šablila tak taký pás nemá... možno tak na maľbe pche

5. pri hľadaní telefónnej búdy sa môže stať,že narazím aj na niekoho kto nerozumie po anglicky.. áno. Tak teta čo vám mám po slovensky rozprávať??.. "jaaa ano,po slovensky rozumiem..aj po maďarsky".. fíha tak teda slovenčina naša ľúbezná frčí aj v západnom svete!

6. pri nekúpe ruže od maloletého Arabíka si dávajte pozor na to, čo mu poviete.. odpoveď typu "nie,radšej knihu!" und "Nein, lieber Buch" by ho mohla uraziť natoľko, že sa začne triedkať o ťažký kovový stôl spred Arabskej pizzerie(ale tá bola dobrá)

7. ak si chcete pospať v buse,tak si niečo vrazte do uší.. plastelínu alebo kúsok rezňa. Keď začnú súperiť ľudové dievčence(Elán,AYA,Elán)a napitými(čajom) informatikmi(Včielka Maja, Koníky,Relax.. tejk it iiiiiizy) a vy neviete ku ktorému táboru sa pridať, ostanete v strede a váš poctivo vytrénovaný sluch sa naľaká... hurá domov.

Aspoň že po ceste domov drel ujo šofrik ako guľový blesk

Či ísť na výlet s týmito tu aj nabudúce??????!
....interessant. Tut mir leid,du bist Schwein.

 Denník
Komentuj
 fotka
nikorka  30. 4. 2008 08:25
eh,dobry viletik ..aspon bola srnada,my sme vo viedni len mrzli...
 fotka
mixelle  1. 5. 2008 13:07
UAW!!! lepší ako moj!!!!
 fotka
vevenka  1. 5. 2008 13:32
kto ti kázal ísť a tak vidíš aspon máš zažitok
 fotka
meriem  23. 5. 2008 15:00
jeeej no super blog...usmev na mojej tvari sa vycaril..a na ten kusok rezna v uchu by bol naozaj tres intéressantny pohlad:
Napíš svoj komentár