Ojha práve je na VH1 Freddie Mercury-Living on my own..čo ho tak v poslednej dobe hrajú??! Zvláštny& klip...retrospektívny pohľad na jeho umelecký život-chlast,koncerty,známe xichty.. prachy a všetko čo si môže človek želať. Mal zvláštny život.. malý chlapček sa narodí na nejakom ostrove..v yrastal v Indii a potom sa s rodinou presťahovali do Británie.

Mal krivé zuby, zvláštnu farbu pleti..vlastne bol celý nejaký čudný. Nebol domáci. takže bol logicky totálne odlišný ako jeho susedia,spolužiaci,a vôbec všetci ľudia okolo neho.
Spolužiaci po rokoch naňho spomínali ako na nenápadného,čudného chlapca. Niet sa im čo čudovať. Keď chcel zaujať trochu pozornosti začal imitovať svojho najmilovanejšieho Jimmyho Hendrixa..to je blázon. Šibe mu? Nech si sadne a čuší ako doteraz. Možno toto si myslelo jeho okolie.

O pár rokov určite mnohých prekvapil, keď sa z nezaujímavého introverta stal extravagantný spevák a frontman skupiny Queen..
okej predali niekoľko miliónov dosiek...hrali vo vypredaných štadiónoch.Každý z nich mal svojho osobitého ducha, ktorého uplatnili vo svojej kariére. Pohyboval sa medzi najuznávanejšími osobnosťami sveta.Cesta za hviezdami. Až navrchol.
On si celý ten kolotoč okolo svojej osoby užíval. Možno až priveľmi...Ako neskôr Freddie sám priznal, aj napriek všetkému bohatstvu a sláve, cítil sa sám. Peniaze nedokážu priniesť človeku osobné šťastie. Sú len pocit, skôr-či neskôr pominuteľný.
Freddie Mercury. Navonok nezničiteľný živel plný energie, vo vnútri osamelý. Legenda rockového neba.
Posledné roky jeho života boli smutné. Vedel, že už nemôže byť taký aktívny ako pred rokmi, no stále bojoval o svoje miesto pod Slnkom. Jeho zdravie bolo čoraz horšie, prestal sa ukazovať na verejnosti, chradol.

Dlho to tajil,oficiálne vyhlásenie o jeho nevyliečiteľnom ochorení padlo až 23. novembra

"Po objavení enormného počtu domnienok v tlači z posledných dvoch týždňov by som chcel verejne potvrdiť, že som bol pozitívne testovaný na HIV a mám AIDS. S ohľadom na ochranu môjho súkromia som považoval za správne nezverejňovať túto informáciu o mojej osobe. Napriek tomu je čas, aby sa moji priatelia a fanúšikovia z celého sveta dozvedeli pravdu a dúfam, že sa všetci spoja s mojimi lekármi a celým svetom v boji proti tejto hroznej chorobe. Moje súkromie bolo vždy neverejné, bol som známy tým, že som nerád poskytoval o ňom interview. Pochopte prosím, že s týmto pravidlom budem pokračovať.“

Necelý deň ubehol a vo veku 45 rokov, obklopený kráľovským majetkom, tíško a sám odišiel z nášho sveta Farookh Frederic Bulsara, narodený 5. septembra 1946 rodičom Bomi A Jer Bulsarovým na ostrove Zanzibar.

Queen - It´s a Beautiful Day
Made In Heaven(1995)-nahrané r.1991...

Je nádherný deň
Svieti Slnko
Cítim sa dobre
A nikto ma teraz nezastaví

Je nádherný deň
Cítim sa dobre, cítim sa fajn
A nikto ma teraz nezastaví

Občas som veľmi smutný,veľmi, veľmi smutný
Ale nikto ma nezastaví
Je to šťastie-veľké šťastie pokúšať sa..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mixelle  7. 5. 2008 15:06
Kajkaa.. ty moja smutná fantička.. kde si bola? a Freddie.. hm... Ja ku Kvínu nemám tka blízko ako ty.. ale bol fajn! ja milujem i still love you...
 fotka
sheena205  7. 5. 2008 15:11
Freddie bol a je legenda.....ked som pozerala dokument o koncerte co pre neho spravii hviezdy po jeho smrti a pocuvala som ako krasne o nom vsetci hovorili, uplne ma mrazilo, mám velmi rada Queen...velmi pekny blog a spomienka
 fotka
kemuro  7. 5. 2008 15:24
LIVING ON MY OWN som miloval.teraz to dookola dávajú do éteru,a už mi to nechutí
Napíš svoj komentár