Sorry za chyby a , ze je to bez diaktriky
Moja krasna neznama laska, dychas a zijes mozno niekde daleko, mozno celkom blizko pri mne. Nepoznam vsak povabne crty tvojej tvare. Kiez by si dnes vecer myslel na mna, ako ja myslim na teba. Moja krasna neznama laska, milujem ta, i ked mi chyba tvoja tvar. Pre teba sa teraz chcem zo vsetkych sil obohatit, aby som i ja teba obohatila. A stale sa budem ucit davat bez toho, aby som brala. Ved ked sa mi ukazes, ked na tebe spocinu moje oci, nechcem ta uchvatit prist si po teba ako zlodej, ale chcem ta prijat ako ponukany poklad. Tym pokladom budes ty a sam sa darujes. Ved teraz uz viem, ake by to bolo krasne, keby sme hladeli a nachadzali spolocne tie spravne a plne tony, ktore budu sprevadzat spev nasho zivota. Spev radosti a bolesti. Moja krasna neznama laska modlim sa za teba dnes vecer, ved ty si a uz kvoli chcem byt verna. Pretoze aj ty sa trapis. Darujeme si seba navzajom pre novy zivot a dame svetu, to co potrebuje - vahu nasej lasku. Moja krasna neznama laska este treba cakat.
Ked existujes tak sa ozvi...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
madlygirl  4. 5. 2009 16:44
pekné
 fotka
blackdevil  4. 5. 2009 20:25
je to super a ze je to bez diakritiky myslim nikomu nevadi a chyby som nevidel a aj keby tam boli ja by som to urcite nerozoznal lebo aj slovicko diakritika som len opysal tak ako si to mala napisane ty ale naozaj to je velmi pekne
 fotka
mosad  6. 4. 2010 01:26
Trapim sa lebo sa trapis a Ty sa naozaj nemas preco lebo taku nadhernu dusu som este nemal stastie stretnut.Ano som tu Boh so mnou ale ulohu musis splnit ja tiez.Boh ma s nami plan a ja sa na to tesim nech je akykolvek. Hladas svoju cestu ako kazdy,potom sa nieco stane oslovi Ta Boh a vela ludi sa toho zlakne a su vlastne mrtvi lebo nemaju to stastie pocitit ake to je zit zivot v Kristovi ktori je nas najlepsi priatel.Verit v Boha je ten najkrajsi dar ktory nema kazdy ale ver prosim tomu ze Tvoja laska nie je daleko lebo tvoja lprava laska je s Tebou stale aj keby bola od Teba vzdialena na tisic mil,Rad som Ta spoznal .
 fotka
kahermilin  9. 4. 2010 20:55
yes to je super ...
 fotka
kahermilin  9. 4. 2010 20:56
yes to je super ...to mas z knihy ?
Napíš svoj komentár