Som si istá, že vzniklo už mnoho blogov, diskusií o tom, či takéto kamarátstvo môže alebo nemôže existovať, ja sa však s vami chcem podeliť o svoju skúsenosť.

Mám veľa kamarátov chlapcov a myslím, že je to super. Pretože v niektorých veciach jednoducho kamarátka dievča nemôže nahradiť kamaráta chlapca, napr. s chalanom zvykne byť fakt sranda. Alebo chalan nezvykne riešiť, čo sa ti stalo, čo je s tebou, prečo si smutná, ale proste drísta o svojom, zabáva ťa. Pri kamarátovi chlapcovi sa cítiš bezpečnejšie, atď..Myslím, že takéto kamarátstva sú úplne normálne. Ak je to však v správnej miere, nemôžete sa vidieť až príliš často, jedine, že jeden z vás je zadaný, nemôžete sa rozprávať až o príliš osobných veciach. V tom prípade je to fajn, nič nehrozí.

Čo ak však ste spolu príliš často ? Dokonca častejšie ako s nejakou kamarátkou, spája sa ti s ním množstvo spomienok, je množstvo vecí, ktorým rozumiete len vy dvaja, rozprávate si dosť osobné veci. Čo v tomto prípade ? Je možné len kamarástvo ? Myslím, že áno, ak je jeden z vás zadaný, ak však nie, tak fúha veru neviem. Myslím, že je veľmi pravdepodobné, že jeden z vás sa zamiluje. Osobne si myslí, že je lepšie ak je to chlapec. No a čo potom ? Skončiť s kamarátstvom? Alebo mu povedať, že nemáte záujem ? Ibaže, ak ste s ním kamarátka, máte ho asi radi a je vám sympatický, možno si však neviete predstaviť nič viac. Je dobré mu to povedať ? Ja osobne nemám na to, povedať niečo také chalanovi. Niekedy by bolo možno dobré, keby to vedel, aby nemal zbytočné nádeje, ale ak je tu nádej,prečo mu ju brať? A keď sa už chalan zamiluje správa sa podľa mňa ako blázon, zaujíma sa o vás, píše vám, počúva vás, pamätá si, čo hovoríte, pozná vašich priateľov, rodinu, pozná vás, rozveseľuje vás, keď ste smutná, nosí vám vecí ,chodí vás odprevádzať domov, ochraňuje vás, berie si vaše rady k srdcu, je schopný urobiť kvôli vám toho veľa, hovorí také krásne veci. A v tom prípade je podľa mňa veľmi pravdepodobné, že sa zamilujete aj vy. Dá sa vôbec do chlapca, čo robí to všetko nezamilovať ?

 Blog
Komentuj
 fotka
mayah  2. 3. 2012 11:53
Dobrá úvaha ale čo ja viem.. preto, lebo je k tebe milý neznamená hneď, že má niečo za lubom a dobré priateĽstvo s chlapcom sa nedá porovnať s kamarátkou, lebo je to úplne iné Dôležité je uvedomiť si, že po láske už také priateľstvo nikdy nebude Stojí to potom zato?
 fotka
kahermilin  2. 3. 2012 17:48
nie, neznamena, niekedy vsak ano..a rozlisit kedy je ozaj tazke
Napíš svoj komentár