Občas, keď som sama, píšem prstom do vzduchu. písmená, kľučky a dráhy.. Bludisko je mojou mandalou, ktorá ma upokojuje, aj keď ju neznášam. Lebo ho poznám. kto by ho nepoznal? Ten pocit, že nevie kam nasmerovať ďalší krok, aby neranil druhého ešte viac..

Občas som labilná vo svojej stabilite. Ak totiž stojím pevne na nohách, za svojim rozhodnutím, obraná o ilúzie a zmierená zo všetkým, príde niečo, niečo vyprovokované, čo ma roztacká.. Radšej som chcela dovoliť tebe, aby si mi ublížil, aby si sa ty necítil ublížený mnou. bola to chyba. priznávam. ale neviem ju napraviť. neviem ako.. vlastne ani neviem, či to ešte chcem.

Občas sedím na dvoch stoličkách.. teda.. na jednej sedím a na druhej mám nohu. neargumentujem tak však sama proti sebe? a od základov?

Občas si viem vybaviť spamäti vône, prakvapí ma však, aké sú "hmatateľné" a nemusím ani prižmúriť oči. môj hltač pachov, kludne ho volajme vnútorný digestor, je prepojený spomienkami a pred očami, pardón, teda pred nosom, sa mi vybavia scény.. niektoré voňajú, iné menej..

Občas som bezradná v slovách, v kočírovaní mojich myšlienok a v kladení nohy pred nohu.. ale poslednú dobu..asi tak mesiac, sa nechávam niesť. je to nové a je to krásne.. nikdy som si nemyslela, že to tak niekedy bude..

Občas je však moje "občas" časovo nepoľapiteľné.. čo už

hašta.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
smajlica  8. 8. 2009 22:23
wau velmo pjekne jhuj ja som sa dnes dako rozcitala skoda ze uz na to skoro ani nevidim ale aj tak mi to stoji za to
 fotka
xrumka  8. 8. 2009 22:28
obcas sa tak bezradne nechas niest
 fotka
hajzelodkosti  8. 8. 2009 22:32
dobre myslienky ja len tolko, ze zapni si rap
 fotka
smajlica  8. 8. 2009 22:59
mozem sa nieco opytat?? sorry ze takouto cestou ale kukam ze sa pri blogu nachadza ze clanok odporucaju ci nieco v tom zmysle.. ze aj ja chcem odporucit tak mi poradte som tu nova tak ma prosim usetrite slov ako debilna slepa nedorastena a pod. dakujem
 fotka
grietusha  9. 8. 2009 09:05
@smajlica

stačí ohodnotiť blog hviezdičkami a je to



ňuuuuuuuuuuuuuuuuu, wuááááááááá (všimni si bejb, že začínam chytať tvoj komentovací syndróm. inak s vôňami a stoličkami sme na tom rovnako, vieš o tom?



som minule šla v autobuse a predo mnou mala nejaká slečna dáku voňavku, ktorú som naposledy cítila asi roky predtým a ja som mala nenormálne nervy z toho, že som si ju poriadne nevedela priradiť! akožťe pocit to nejaký vyvolalo, ale ja som ho nevedela ani za nič zaradiť. ale prišla som na to. bol to teplý spotený dovolenkový pocit
 fotka
gracee  9. 8. 2009 20:48
úžasné
 fotka
kua  9. 8. 2009 22:14
aj ja mam taky digestor a po pravde, nie som si ista, ci ho mam rada... hnoj mi pripomina babku (pracovala na druzstve a ja som chodila krmit teliatka), nove topanky od tongov mi vonia ako moj otec (nepytaj sa) a pivo mi pripomina jednu zabku (dlha historia)... ale ked sa na to tak pozriem, tak s nim som spokojna, pripomenie mi veci,ktore zacinam zabudat. A je treba byt labilna, inak sa nerobia vlny a bez vln to uz nie je ono...
Napíš svoj komentár