páči sa mi predstava, že ľudia žijú v snových pavučinách, prepletení zo zbytkom sveta, bez toho aby si to uvedomili. až do chvíle, kedy si uvedomia, možno nie celkom, ale aspoň trocha .a život sa na chvílu zdá tak zmysluplný..

človek, ktorý bol pre teba veľmi dôležitý ti zo života odišiel skôr, než som ti doň vstúpila ja.a tak som ho nepoznala. musel byť úžasný. v mojich očiach je vysoký, priam obrovský, priamo úmerne tomu, ako obrovsky si ho vážiš ty, a ako ovplyvnil tvoj život.

ja som ťa na to asi mala pripraviť. môj život je ako jazda na jednej lyži po štrkovom jarku, pričom do teba hádžu veterníky a udenáče, a ty ani nemáš repelent. proste plný nepochopiteľných prekvapení. vždy keď bolo zle a ešte horšie, snažila som sa kvôli sebe. a teraz sa snažím aj pre teba. až príliš rýchlo som si zvykla na ten hrejivý pocit, keď som s tebou.

nechcem robiť chyby, ale robím ich. celkom dosť, ako sa tak spätne pozerám..a neubránim sa im ani do budúcnosti.. prečo aj.

a..tá pesnička je krásna a ešte čosi navyše, ale neviem to pomenovať.. dnes, sa o to ani nebudem snažiť. veci ma prerastajú a ja im to dovolujem. čo ty?

hašta

 Blog
Komentuj
 fotka
pandakungfu  18. 12. 2009 23:40
len aby ťa nezhltli daj pozor na vyďáz.....
 fotka
elwinko  18. 12. 2009 23:43
okrem toho, že som viac hladný....



chválim.....
 fotka
grietusha  19. 12. 2009 00:32
musel byť úžasný. v mojich očiach je vysoký, priam obrovský, priamo úmerne tomu, ako obrovsky si ho vážiš ty, a ako ovplyvnil tvoj život.



ja viem, že je to isto o niekom inom, ale mne to niekoho pripomenulo a len hovorím, že áno, bol.



ten popis je krásny
 fotka
majuri  19. 12. 2009 13:18
pekne napisane,a asi viem o com pises
Napíš svoj komentár