Zjavne neviem vydržať sama so sebou. Spozorovala som to potom, čo so mnou nevedeli vydržať už traja ľudia. Zjavne boli veľmi inšpiratívni. Nakoľko mi buď odmietli povedať, prečo so mnou odmietajú komunikovať, alebo to sami nevedeli, alebo to nevedeli a navyše hovorili bullshity rozhodla som sa aj ja prestať komunikovať sama so sebou... a navyše si hovoriť bullshity.

Viete, keď sa pozriem na svoj život, neviem o jednej jedinej oblasti, ktorá by sa vyíjala podľa plánu. Som jednoznačne najhorší tvorca plánov. Taktiež som aj najhorší rozprávač vtipov a naozaj ale naozaj zle nakupujem. Posledný mesiac som musela reklamovať tovar celkom 6krát. Čož mi pripomína aj fakt, že som skutočne najhorší reklamujúci zákazník.

Moje krstné meno je Judita, v preklade to znamená židovka. Moje priezvisko je však maďarské, som rímskokatolíčka s gréckym nosom. Mám rómske korene a minule som sa rozprávala s Maročanom, ktorý by odprisahal ze som tiež s Maroka. To isté mi však povedali aj Talian, Španiel, Grék a Srb. V podstate som predurčená k absolútnej, petrofarebnej a nesúrodej budúcnosti. Doma sa cítim v Bratislave, ale bohužial ju budem musieť opustiť. znova a na dlhšie. Po opätovnom prečítaní tohto odstavca si pripadám ako odroda reklamy na zlatý bažant.

Vyzerá to však, že som dobrý psychológ a psycodiagnostik. za posledný týždeň by som si diagnostikovala demenciu, fluktuáciu pozornosti, emocionálne oploštenie striedajúce sa s absolútnou precitlivelosťou a v pondelok som tuším mala nábeh aj na alzheimera.

Teraz by to chcelo pointu blogu. Hm. Vedeli ste, že ak si nevezmete v DMke pri platení igelitku, zarátajú vám 10 bonusových bodov navyše?

 Blog
Komentuj
 fotka
xrumka  27. 10. 2011 23:07
to vazne davaju tolko bodov za to? teraz si nevezmem tasku ani za svet! ako si na to prisla? dufam ze sa ti mimo bratislavy bude darit kedze mas tolko multikulturality v sebe aspon lahsie bojujes proti predsudkom..
 fotka
titusik  27. 10. 2011 23:14
aaaa, Jogurt
 fotka
kemuro  27. 10. 2011 23:39
nevadí, že nevieš hovoriť vtipy. ja ich zase neviem mať rád
 fotka
thatzooey  27. 10. 2011 23:42
vždy som chcela byť ovocím do jogobelly.
 fotka
grietusha  3. 11. 2011 23:09
ja s tebou vydržím!!! a aj ti poviem prečo!
 fotka
ratsanares  3. 11. 2011 23:23
vyvíja a zavíja...

a o igelitke som vedel, tuto zradu som prekukol vdaka starej pani, ktora hlasne demonstrovala nespokojnost... chcela igelitku aj body a nebala sa na predavacku zatlacit
Napíš svoj komentár