Čau Jogurtová, ako sa máš? Už vyše roka si sa tu neukázala, niečo nové?
No áno, ďakujem za opýtanie, nové mám práčku, Simi, aj keď už ju mám vlastne od januára.. Hm. Ako dlho trvá novej práčke, kým sa z nej stane stará? Asi ako novomanželom kým a z nich stanú „chreni“, nie? Takže ešte má par mesiacov.. Nóó a ešte mám nového .. Nie nie, ja viem, že nie ste zvedavý na mňa ale na nejakú revolučne hlbokú pointu blogu, ktorá vám Jogurtová prináša nepravidelne zo sveta bifidových kultúr.. Takže k veci.. Tásler už nemôže okatejšie dementnieť, čo? Vnímete tie texty? wtf?

Tak aby ste vedeli. Presťahovala som sa do veľmi véľmi čudesného mesta, ktoré je síce zaznačené v gps štruktúrach, ale verte mi, nechcete vedieť, ako sa tu žije. Dosť na tom, že tu všetci počúvajú Express rádio. Toto by si nezaslúžili ani väzni z Azbakanu. Fakt. Keď som si doniesla na byt rádio, a chcela si naladiť niečo normálne, tak mi v tom zabránila aura tohto mesta. Teda podľa švagra mojej kolegyne mi v tom najmä zabránil fakt, že mám žalúzie zabudované v okne (vedeli ste, že to ruší signál? wtf?!) Takže som mala na výber buď slovensko 1, maďarov, alebo ... express. vzdala som sa počúvania rádia, až kým sa nestal zázrak a nenaskočilo rádio Viva. Keď síce sedím v kuchyni na stoličke bližšie chladničky, zdá sa, ako by bolo to rádio dabované maďarmi a keď chladničku otvorím, rádio sa naladí zväčša na Hubársku Revue, ale nevadí. Lebo rádio Viva je fayn.

Je fayn najmä preto, že žije v takom svojom schválnom mikrokosme, ako keď zostane na dne téglika kvapka jogúrtu, ktorú nie a nie vydolovať lyžičkou. Sú proste mimo dosah. Púšťajú iba hudbu, ktorá je stará, prípadne staršia ako stará, prípadne až prahistorická, niečo čo by si pospevoval Tyranosaurus po neúspešnom love raz za milión rokov „ hey chicquita tell me what´s wrong..“ a to je jednoducho paráda. Vďaka prahistorickému efektu máte totiž na tuti isté, že sa tam neprebojovala nejaká vajcová Gaga, či bíber, či čo. Ale, žiaľ, predvčerom, a dokonca aj včera, sa tam prebojoval starý Tásler.

A to akože každá kapela horí na hore, bez toho aby ich napadlo oheň uhasiť prípadne utiecť? Nedávali pozor na brannom cvičení, či čo? A drahý Ivan, keď už sa ti fakt sníva nejaký parádny sen, o ktorom už musíš skladať pesničku, tak mi POVEDZ že o čom, inak s tým nezačínaj!!! Už by to vážne chcelo len duet so skupinou, ktorá si ráta ako rým „lekná-pekná“.

Hey, a že prečo sa volá moja práčka Simona? No lebo keď som s ňou prvýkrát prala, musela som pri vešaní prádla uznanlivo predniesť : „pekne SI MI vyprala“ tak to proste chodí, keď s niekým bývate, skôr či neskôr si s ním začnete tykať.

Hašta

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  2. 10. 2012 10:15
mindfucked
 fotka
jerometoucanrainbow  2. 10. 2012 14:05
Ivan by ti nato povedal asi toto

Screenshot
 fotka
etelnair  2. 10. 2012 18:10
o__O

tak na pol hviezdicky
 fotka
otvoreneokno  2. 10. 2012 22:15
ty si debil, Šaňo, ty si debil?

čo?

Neviem o čo ide, ale neskutočne ma pobavila tvoj štylistika a vyjadrovanie
 fotka
jessminka  3. 10. 2012 21:54
pobavila som sa
 fotka
grietusha  7. 10. 2012 20:22
jooooooooooooooooguuuuuuuuuuuuurt



myslím, že iba zavýskam, tak zo zvyku, ako kedysi tu u mňa: wuéj!



aký nový? sem daj!
 fotka
antifunebracka  23. 12. 2012 17:24
viva je najnajNAJNAJhorsie radio ake kedy zasiahlo vlny slovenskeho eteru
Napíš svoj komentár