Tento blog bude o písaní diplomovej práce, keďže práve toto je tá činnosť ktorá by ma mala zamestnávať zo všetkého najviac .. nuž. ako sa to vezme.. ak sa to vezme pekne po poradí, hneď na začiatku si musíme povedať niečo o zoskupení slov „diplomová práca“ , skrátene DP. Opodstatnenejší názov tamtoho drbnutého útvaru je pičlomovka, skrátene, dpč!

Ak ste pred začatím písania pičlomovky neboli spokojní s kvalitou vašich vlasov, nebudete s ňou spokojní ani teraz... vlasov ubúda, vlasy mastnejú, vlasy si vytrhávate...
Ak ste pred začatím písania pičlomovky nepoznali svojich susedov po mene, nebudete ich po mene poznať ani teraz.. prídete na niečo lepšie.. trefné pomenovania typu : ten hajzel z piateho si cely deň púšťal strašne nahlas tú otrasnú hudbu!! Alebo : idiot nad nami dupe ako slon, alebo, a čo je najhoršie : ten chuj opäť vrrrrta!!!!!!!!

K desiatim dôvodom, prečo neznášate Facebook, by pribudol aj jedenásty a dvanásty, ktorý by celú hierarchiu nenávidenia obohatil o najviac opovrhované schválnosti :
1. Na facebooku deň čo deň pribúdajú statusy ako „hotovo“, alebo „super, je to za mnou“, alebo „dnes si idem zviazať diplomovku, tralala juch juch“.. priateľov si veľmi rýchlo preriedite o tých, ktorí veľmi okato túto ťarchu zvládajú..
2. to, čo vám medzi priateľmi zostane je však, bohužiaľ z väčšej miery chamrať, ktorá na vás vyskočí nie s otázkou ako sa máte, ale koľko strán už máte z pičlomovky napísaných..

a keďže nie ste v práci, aby ste písali diplomovku, a keďže nie ste ani v škole, aby ste písali diplomovku, a keďže nie ste ani vonku, keďže máte mastné a vytrhané chuchvalce miesto vlasov, vaša rodina a blízke okolie nadobudne pocit, že doma nič nerobíte.. posielajú vás na poštu, nákupy, máte polievať kvety a stáť hodinu nad ujom, ktorý vám rozširuje káblovku, telefón, či opravuje zvonček. Áno, to všetko robíte vy, keďže v podstate nerobíte nič.

A keďže ten chuj opäť vŕta, na facebooku sa ukázať nechcem, a do blogu som sa viac menej už vynadávala, neostáva mi nič iné, len ako bonbónik na čerešničke pozdraviť mačiovú, ktorá taktiež nestíha diplomovku a navyše je strašne okúzľujúca : čauko kakauko.

hašta

 Blog
Komentuj
 fotka
joelina  21. 4. 2010 16:01
potrebná prestávka za tebou, šup-šup teraz písať, nech to máš čo najskôr z krku! (na rozdiel od tvojich krásnych vlasov)

(potrebujem, aby ma niekto poslal učiť sa, preto tu driemem, počúvam hudbu a rozmýšľam, čo uvarím ale už-už idem ja. variť.)



veľa zdaru, nezabudni zálohovať a priebežne ukladať
 fotka
grietusha  21. 4. 2010 16:11
tralala juch juch rituálne by som ich všetkých povraždila
 fotka
transplantovana  21. 4. 2010 17:25
toto platí aj na bakalárku, po tvojom fakalárku.

rozhovor u tretiakov na katedre politológie na FiF UK:

"Sonííí, a koľko máš z bakalárky?"

"12 strán."

"Hááááhahahahaha"

"Vyjebte si oči!!!!!!"



a tak. neznášam to teraz v škole. vykašľala som sa na to, štátnicujem v máji, bakalárku odovzdám až v júni a v auguste budem mať obhajobu. nechce sa mi prísť o vlasy, nervy a tráviaci systém.

zasa som školsky tehotná, som hnusná, náladová a všetkých nenávidím! ale teba mám rada, lebo sa na to pozeráš ako ja
 fotka
johnysheek  21. 4. 2010 18:21
a ked to sfuknes.. enchcela by si i mne nieco napsiat.?
 fotka
ratsanares  21. 4. 2010 18:56
na bc ma najviac pobavil oponentsky posudok

co ma bude bavit na diplomke?
 fotka
majajaj  21. 4. 2010 19:35
!!! si strafila moje pocity uplne,sice ja sa pindam s bakalarkou... ja som tie problemy s pobytom doma vyriesila tak ze hnijem na intraku...

facebook je veru hrozny ja pomaly blokujem spoluziakov lebo tie statusy to vie tak vytocit ze az az az az az!!

drzim palce s piclomovkou kazdopadne
 fotka
snehovavlocka  21. 4. 2010 20:02
a presne preto som rada, že ma to zatiaľ obišlo, lebo moje nervy by mi nahradili žalúdočné vredy...
 fotka
grietusha  21. 4. 2010 23:15
a ešte som ti chcela povedať, že ŠALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a máš u mňa strik a sľub, že nikomu inému len tebe jedinej ojedinelej výnimočnej sa ako prvej ozvem, keď konečne ráčim bratislavovať.

YYY



zboooooooooooooooooooooooooooooooooooohom buď!

pika pika pika pika pika



idem spať.
 fotka
bziki  23. 4. 2010 18:57
aaaaw dakujem, vies, ze co sa tyka skolskych zalezitosti, nikdy nesklamem a pri tych ostatnych sa snazim najviac ako sa da my to zvladneme
10 
 fotka
zipporah  10. 11. 2010 21:27
"ten chuj opäť vrrrrta!!!!!!!!" aj ja si chcem zanadávať, takže využijem na to priestor v tomto blogu a celkom proste sproste: áno, áno, strašne nám vŕtajú, hovadá svinské, polícia u nás už bola, tá lebeň ani povolenie nemala, dnes vrieskala, lebo jasné, že vo vedľajšom byte povolenie majú, a vŕtajú, trepú už druhý týždeň! dnes do siedmej, ja sa nedokážem sústrediť, a tá zmija nevkusná, dúfam, že si toto neprečíta a keď hej, bodaj nech má väčšie svedomie (ale nebude mať, lebo žiadne nemá)... že vôbec žije taký človek, čo znepríjemňuje životy naše obyčajné... ja toto fakt nepochopím... a ja sa tak usilujem, a stále sú prekážky, pre ktoré by som zrejme stratila aj ovládanie

dovidenia
11 
 fotka
grietusha  12. 5. 2011 21:00
presne toto zažívam nad fakalárkou teraz



facebook:

"tak dnes som dal viazať bakalárku "

"už len záver a hotovo!"

"skontrolujete mi niekto prosím resumé, či je gramaticky správne?"



romana teraz začína bakalárku písať. ou fuck, hell yeah. do soboty som s ňou hotová a ne že ne.
Napíš svoj komentár