Príjemný večer, vážení, milí, unavení aj čerství. Autorský kolektív J & J dlho zo svojho lona nič nevypľul, preto sme sa rozhodli (čisto pre súkromnú potrebu) verejne sa porozprávať s polovicou tohto kolektívu o štvrtkoch a iných vážnych záležitostiach.

Džou: Ahoj, drahá Džu. Teší ma, že sa s Tebou opäť rozprávam. Vždy som sa chcela spýtať: Aký je tvoj postoj k štvrtkom? (svojho času som štvrtky nenávidela, vždy sa mi dialo niečo zlé)

Džu:Vieš, štvrtky sú viacmenej neškodné. Číslo neškodnosti je presne dve tretiny, nakoľko sa štvrtok nachádza v kalendári (v mojm teda hey, skús si to skontrolovať aj ty, milý čitateľ) presne dva dni za pondelkom a tri pred tým ďalším, ako inak, pondelkom.

Džou: Zdieľaš názor, že vo štvrtok sa nachádza v čakárňach u lekárov najmenej ľudí?

Džu: Je to pravdepodobné. Navyše aj tí ľudia, ktorí sa tu nachádzajú, nachádzajú sa tu len preto, lebo sa od pondelka nedostali na radu.

Džou: So štvrtkom sa mi spája zelená farba. Keď budeš veľká a zrelá, chceš mať auto? (ak áno, aké? )

Džu: Joj. Väčšia už byť nechcem, a zrelá som dosť, čo dokazujem tým, že už teraz som dospela k zrelému rozhodnutiu, šetriť si už teraz na... balón.... nechcem auto, chcem balón, ale zatiaľ mám len na baloniak, to tá kríza.

Džou: Spomínam si, akoby to bolo dnes, ako si si so mnou v nemenovanom nákupnom centre kupovala pekný zelený sveter. neviem sa dočkať (aj v štikútacom zmysle)ako sa upunčíme spolu na Vianočných trhoch! do skorého videnia!

Džu: inak práve dnes som ten sveter mala na sebe



Dvojité Vé!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
joelina  19. 11. 2009 21:31
háhahaha. háhahahá. há há. !
 fotka
grietusha  19. 11. 2009 21:35
 fotka
cerwik  20. 11. 2009 00:00
ja som mal dnes tiež baloňák...či trench coat...whatever..a pokecal som si s francúzom, a hneď na to s angličanom. Skoro sme šli piť. Husa na provázku dnes rulovala. A áno, videl som V. Havla naživo. Stál dva metre odomňa...Asi budem v telke. Len toľko
 fotka
klidopido  20. 11. 2009 09:04
no vždy ja sa porozprávať o -zmysluplnej- téme, teda je to zaujímavé
 fotka
elwinko  20. 11. 2009 13:09
milé
 fotka
homosum  25. 1. 2010 22:32
Napíš svoj komentár