pýtate sa, čo, čo takého by mohlo z nevinnej stredy robiacej prelom ku krajšej časti týždňa spraviť pondelok? zlý, škaredý a páchnuci pondelok?
(nechcem nič hovoriť, viac som sa už na tému rozhovorila tu, ale piatok trinásteho je mýtus, verím len v pondelky, sú to najhoršie dni.. bez žartu)

no zlé správy predsa..


takže oprava súdruha (moj noťásek) by ma vyšla tak draho, že za tú cenu by som si mohla kúpiť trištvrte nového notebooka, áno, nie celý, ale jeho väčšiu časť hey. škoda, že to tak nefunguje :
"dobrý deň, navážte mi tak 6O dekov nového a funkčného notebooku, na celý nový totiž nemám financie"
fakt škoda..

a ako som si pred ujom programátorským opravárom mala nahodiť nejaké veci zo súdružka na USB klúč tak, zasa raz.. nechcel ma k tomu pustiť, háklivý chlapisko jeden! a tak som mu musela ukazovať prstom na moje pofidérne názvy súborov : "áno, aj "školské podivuhodnosti" a šupnite mi tam aj "fakalárku" a zmestí sa mi tam aj "sájkolodži dží dží"? ďakujem."


dnes ako som varila obed, ktorý bude asi až večerou, a ako som tak držala kocku bujónu, napadlo mi, že ich balia do zlatých papierikov ako bonbóny. to by bol dobrý námet na skrytú kameru, nie? myslíte si, že vás ponúkli bonbónom a ahaho! slepačí!

aj minule som mala dobrý námet na skrytú kameru.len neviem, či by to bolo zrealizovateľné. ono je to tak vždy. myslíte si, že niečo nie je zrealizovateľné (ako napríklad že sa vám nikdy nemôže stať že pred dopísaním poslednej vety sa vám zmaže celá seminárka - tudle tudle aj CTRL + S nie je až taký kamoš ako sa tváril, ale nemyslime na to) a ono sa to zrealizuje, väčšinou v pondelok, aj ked ste sa o to nikomu neprosili. zacyklovala som sa, takže odznova :
ten námet na skrytú kameru. ano.. to by ľudia išli zdola hore na eskalátory a pred tým ako by mali vystúpiť, tak asi tri plné schody a štvrtina nedokončeného DING eskalátor by zmenil smer a šli by zhora dole. ano, možno by niekoľko ľudí padlo..ale je to sranda! teda aspoň pre nás škodoradostných.

navyše mi dnes prišiel papier, že mi nebol pridelený internát. a tak som to tam ľúbila. och joj.

a pýtame sa, spolu s ayreen : viete kde by bola najideálnejšia možnosť vidieť perzeidy (roj meteoritov) v Bratislave čo najlepšie?

DING.
hašta

 Záchod
Komentuj
 fotka
joelina  12. 8. 2009 14:05
ale ja ťa milujem za to, ako máš ponazývané súbory a adresáre
 fotka
grietusha  12. 8. 2009 14:12
viem, čo to je, keď sa vymaže celá seminárka
 fotka
transplantovana  12. 8. 2009 16:19
aj mne sa vymazala celá seminárka. teda, nie celá, ale 1700 z 3000 slov. chcem založiť fejsbúkovú skupinu o tom.

a moja bakalárka sa bude na tvoju počesť volať fakalárka!
 fotka
ayreen  12. 8. 2009 16:49
tie názvy

no a ku kveščn - drahý navrhol pole. Ešte sme nezistili aké, ale asi to bude pole. Alebo nejaká cesta na pole. Lebo v BA miesto a bez svetiel, ako si správne podotkla, by bolo velice ťažké....

Možno ešte "romantické" tmavé zákutia Petržalky by mohli byť
 fotka
yolis  12. 8. 2009 17:03
a ja mam sudruha v oprave :/
 fotka
hangtime11  12. 8. 2009 17:23
pekný blog ľahko sa číta aj lajk it
 fotka
cerwik  12. 8. 2009 19:11
I hate mondays
 fotka
petika  12. 8. 2009 19:26
heeeeey to s tým bujónom neni sranda.. *červenám sa*



ano ano, priznávam sa.. v honbe za sladkým, ked som nevedela co uz so sebou, som skoro zozrala bujón, ktorý sa tváril ako nugátový bonbón.. nebyť tej "bujónovej" vône, tak ho zozeriem aj s tým pekným zlatý obalom.. MĽASK!
 fotka
michelangelo89  12. 8. 2009 22:41
hmm ludia nieje nahodou v blave zamracene, lebo jak kukam nic nevidim
10 
 fotka
cruz89  13. 8. 2009 04:25
Ja tiež nenavidím pondelok, ale pred tym som ich mal rad...to az od toho posledneho..prisla mi velmi neprijemna posta...a este najhorsie cislo pre mna ake moze existovat je 11 a predtym som ho mal velmi rad...teda od kedy som zistil, ze som na 11. mieste a na odbor na ktory som sa hlasil na VS prijimali iba 10 ludi



takze, ano...nie Friday the 13th, ale Monday + whatever 11th.
Napíš svoj komentár