Takže znova raz sa po dlhšom čase ozývam aby ste nepovedali, že na vás nemyslím xD. Ok idem sa pokúsiť byť vážna čo je v mojom momentálnom stave trošku ťažké(nebojte sa ja som fakt úplne triezva, len newim čo mi je ale tak proste konečne som sa dostala na net a ešte mám aj čas dokonca aby som tu mohla byť tak prečo to nevyužiť na prepísanie aspoň jedného blogu z mobilu do pc a rovno na net? Ešte by tak bodlo rozhodnúť sa, že ktorý blog by to tak cca mal byť, keďže v poslednom čase ich bolo trošku viac, ale tak začnem najnovším aby bola sranda Ešte sa tak preklikať v mobile k tomu včerajšiemu blogu a začať prepisovať a aj to dokončiť a aj bue fajn

Pozor bude to prepísané dosť doslovne

Tak sa znova raz ozývam, keďže asi fakt zrejme nemám čo robiť, veď by som namiesto vysedávania na lavičke mohla radšej aj cvičiť, ale tak komu sa chce? Akože niežeby som bola neaká extra lenivá, aby som necvičila a ani nič také, že potvrdenie od lekára nehrozí, ako ja by som aj celkom rada cvičila, najmä keď som videla, že hrajú volejbal, len proste...No ok to netreba riešiť xD. Proste náš profák si akosi zmyslel, že si odíde s mladšími žiakmi našej školy na dáke divadelné predstavenie (Ženský zákon, my starší sme boli včera a tak sme akosi dostali dve spoločné hodiny s našimi chalanmi a s ich nie prave najpríjemnejším a najlepším profesorom a tak sa zopár dievčat (cca 7 zo 17 pričom sú ešte dve oslobodené) rozhodlo vyhovoriť sa na rôzne problémi, miesto toho aby sme pekne krásne cvičíli.

Takže výsledne sedí na lavičke 9 dievčat a 1 chlapec a ten už vyššie spomínaný profesor nás nechce pustiť hore do triedy, či do kresiel abo tak, akože mne osobne to zrovna ani moc nevadí, však aspoň sa trochu zabavím na našich chalanoch a zopár babách ale keby ste videli niektoré ehm dalo by sa povedať trošičku vytočené baby(konkrétne dve), ktoré boli za profákom bo chceli ísť hore, bo že im je zima a bla bla, a profák ich nepustil, tak to proste stalo za to ich vidieť

Po pár minútkach sa jedna z nich šla celá vynervovaná prezliecť a začala cvičiť bo akože neviem či to bolo na truc ale tak vyzeralo to podivne (akože mne bolo mierne iba do smiechu z nej ale snažila som sa tváriť nevinne, akože ja nič(A) a druhá, ktorá je úplne oslobodená od telesnej došla ku mne(bože ja som ju tam fakt nechcela) a začala mi kecať rôzne blbosti, že ten profesor nie je normálny a podobné nezmyselné keci (pre spresnenie, tú babu fakt nemám moc v láske no a proste som vážne nemala chuť na akékoľvek jej keci, ale tak to som jej akosi otvorene nemohla povedať, zas až taká mrcha neni som...) cca po 15 minútkach si asi uvedomila, že sa mi tam zbytočne spovedá, že reagujem dosť stručne a pritom som akože ešte aj do mobilu začala písať, no a proste konečne sa pre moje šťastie a spokojnosť odtrepala. Pár minút na to, aby bola sranda tak mi jedna kamoška s ktorou som už dlhšie nekecala, začala kecať o svojich ľúbostných problémoch (teda, že sú do nej dvaja chalani, ona do jedného a ako pre srandu je zrovna s tým druhým a bla bla..) a ja som ju počúvala a zase raz sa mi vrátili staré dobre známe pocity bútľavej vŕby, ale šak prečo nie, to je iba detail, že ako ja si ju rada vypočujem, len proste akosi zrovna vtedy som na ňu a jej keci o láske nemala náladu, ale čo už, ak sa potrebovala vykecať, tak prečo nie.

No, ale aby som sa vrátila s5, tak prostev čase keď mi o tých svojich problémoch tá kamoška kecala tak hádajte kto sa objavil? No, nazvime ju princezničkou, keďže táto prezývka jej akosi prischla od našej šestice (Pre tých menej chápavých, myslím tú babu čo nemám moc v láske a sa mi sťažovala, no proste tá vyššie spomínaná . No a kľakla si vedľa mňa, keďže lavička mnou končila xD a začala vyzvedať, akože o čom kecáme, ale tak čo už, nič som s tým nespravila veď ona o tom aj tak zrejme vie a netýkalo sa to mňa . Keď sme dokončili rozhovor, tak mi princeznička zas začala kecať o tom aký je profesor debil a podobne a ja som to pekne krásne odignorovala a začala som sa znova bavkať s mobilom, teda nie zrovna bavkať, ale písať vám tento určite zmysluplný blog že ho raz možno aj prepíšem do pc a uverejním na birdzi .

Hm ale dnes som plánovala napísať blog aj o niečom inom a tak by som už konečne aj mohla začať abo skôr by som to mohla skĺbiť do jedného a teda konečne začať písať o niečom kúsok inom. Hm je 5 minút do zvonenia a uvažujem, čo ešte stihnem naťukať, ako mohla by som ťukať ďalej aj počas angliny, ale tak tam máme iba druhú hodinu, keďže profka bola doteraz chorá, tak by som zatiaľ aj mohla dávať aspoň chvíľku ešte pozor a až potom na tých hodinách začať vyvádzať(A). No a neakým zázrakom už som hore v triede a iba som si potvrdila, že ten profák, ktorého sme mali na telesnú je fakt dáko mimo, ale šak ako čo už mno, len dáko ma fakt nebaví keď nás štyrikrát zoradí do dvojradu, furt na inom mieste telocvične (pochopili by ste to?) a až potom nám dá konečne rozchod. Hm ale ok, fakt to zrejme netreba riešiť a treba to chápať, respektíve sa aspoň tak tváriť . Mno a sakra ako ten čas beží a zrovna už čakáme na angličtinárku, ale šak newa. No a to čo nabudúce napíšem do tohto blogu, už fakt sa bude týkať, toho čo som chcela , teda snáď.

( 21.9.2007, Piatok)

Jednoducho to uzavriem, na neaký schpný a normálny záver teď nemám chuť ani energiu ale akosi sa mi tento blog nepodarilo dokončiť bo jednak došla profka a akože ide aj o to, že toto druhé čo som sem chcela napísať bolo až moc dlhé, čiže to ešte furt nemám nikde napísané, ale veď nepodstatné to je vážne takže jednoducho povedané týmito slovami končím tento blog
Snáď sa vám páči toto duchaplné a extra zaujímavé a zábavné dielo či čo to aspoň trošičku ak nie vaša smola xD

 Blog
Komentuj
 fotka
niwyiben  23. 9. 2007 01:31
lol ja si pamätám jak minulý školský rok sme na prvej hodine spôsobili telocvikárke skoro infarkt. Len tak na nás šokovane pozrela a zadrela:

"Štvrtáčky? Prvá hodina? A vy ste aj prezlečené?!!!!!"

no mali sme vtedy dosť
Napíš svoj komentár