!WARNING!
Tento článok sa nedoporučuje čítať osobám so slabším srdcom a močovým mechúrom, pretože obsahuje poburujúce zistenie o vašej obľubenej kapele na prácu na poli.
!WARNING!

Je jeseň roku pána 2002, práve ste si kúpili nové kraťasy NIKE a novú reťaz. Cestou do školy kuknete na svoje digitálne hodiny, kde svieti 8:05 a na svojom walkmane počúvate najnovšiu napálenú vypaľovačku od Horkže Slíže (ďalej len HS). Zrazu začne hrať L.A.G. Song a spieva sa tam:

"Poď sem, spolu mame v plane.
že ťa okupem vo fontane.
tak otvor branu lebo ju rozbijem!!
I'm sorry baby, I'm Lesbian.


Viem, neopakuj mi to stale
ja som vyrastol na Death Metale,
ja takymto veciam rozumiem.
I'm sorry ...ale ved ja viem. "

(pre neanglicky zdatných a anglicky nezdatných alebo iba tým, ktorým to nedoplo- Death Metal = (mrte voľný preklad) Metal Smrti... Metal Smrti=Kultúra Smrti=Gay/Lesbian)

Zrazu je rok 2013, prvý advent a vám sa "hlavou honí" o čom bude dnešná omša. Poslednú stredu ste sa na spovedi museli pochváliť aký ste kanec, že zase ste pretiahli 2 susedy, aj napriek tomu, že vám už minule farár povedal, že tučné sa nerátajú. Takže zase niečo o nevere a o nadchádzajúcich sviatkoch.

Príde farár a namiesto toho, aby bola omša ako obvykle, otvorí nejaký list. Nazve ho ešte aj tak pekne, že "Pastiersky", to sa vám páči, asi niečo z vášho kraja, keď tam máte toľko oviec, a začne čítať. Začne čítať veci, z ktorých pochopíte, že byť buzerantom je horšie ako pedofilom, hlavne keď to pedofil povie. Píše sa v ňom, že buzeranti ohrozujú tradičnú rodinu v zložení muž,žena, pes, sekretárka (Veď čo ak by vás náhodou žena s nejakým buzerantom podviedla!). Ďalej, že buzeranti ohrozujú budúcnosť národa! Nemáte šajnu čo to v skutočnosti slovo národ znamená, ale ste slovák a zrejme je to vaše a nedovolíte nejakej tučnej lesbe tomu niečo urobiť. Keď už chce byť lesba tak má byť predsa pekná a hrať v tých videách čo tak radi a často pozeráte. To oni ohrozujú zdravý vývoj vašich detí a nie váš alkoholizmus. Veď s kritickým názorom ako prvá začala práve vaša obľúbená kapela, ešte v roku 2002, keď mu ta sviňa v texte nedala len preto, že má radšej šuštičky ako famfulínov. A preto ich treba strčiť do jedného vreca s maďarmi, rusákmi, komunistami, politikmi, J&T, cigáňmi, bezdomovcami, pedofilmi, zoofilmi a s Jožom.

Či už HS predpovedalo budúcnosť alebo nie, je to zaujímavá spojitosť. Možno je v ich textoch skrytých viac odkazov na budúcnosť ale bavíte sa s autorom, ktorý je lenivý si zväčša nájsť aj spodné prádlo v zásuvke alebo používa skratku na kapelu hoci ju už bude menovať iba raz. Jedno je však isté, ak sa voláte Bacigala a ste z Popradu, vyhýbajte sa radšej karbobrúskam, za to riziko to vážne nestojí...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
nenavidim  14. 8. 2014 21:44
fajne píšeš, I like.
Napíš svoj komentár