Pred chvíľkou som dočítal jeden článok v ktorom sa píše o jednej zdr. sestričke ktorá mala možnosť pracovať na oddelení na ktorom ležali len pacienti so smrteľnou chorobou a ktorým už nezostávalo veľa času na život. Napísala knihu o tom čo najviac ľutujú ľudia vo svojom živote. Jedna z vecí bola "Nemal som sa prestať stretávať so svojimi priateľmi"
Dostalo ma to lebo môj veľmi dobrý kamarát si našiel priateľku.. Fakt celý život bol bez dievčaťa.. až pred 2. rokmi si našiel jednu .. síce to bola len letná láska ale mal... jasne, zažil prvý sex.. atd... rozišli sa a min. roku si našiel novú.. to by bolo v pohode veď mu to prajem... Ale ide o to, že to šialené dievča mu začalo zakazovať rôzne veci a obmedzovať ho v čase... teda nie doslova zakazovať ale poznáte to.. On jej povie napr :
ON : "Zlatko v piatok má kamarát oslavu narodenín, ideme na chatu"
ONA : "Áno ? Fájn, choď si.. "
ON :" Takže ti to nevadí áno ?"
ONA : " Niee čosí, v pohode.. ale aj Ja idem potom na diskotéku "...
ON: "Doobre nejdem nikam.."
atd. klasika .. To ženské "nič" alebo "nie nič mi nieje" alebo "Jasné môžeš" .. to ma dokáže tak naštvať.. naposledy ho nepustila na naše DOZVUKY .... Som myslel že za ňou pôjdem, vykričím na ňu čo si o sebe myslí, že mu zakazuje takéto veci.. no nakoniec som nespravil nič lebo mi to kamarát zakázal... Pritom mu dovolila.. no viete ako... týždeň by sa naňho nepozrela a ďalší týždeň by sa nerozprávali. Mám toho chlapca rád no neviem či je slepý láskou alebo čo ale nemal by si nechať skákať po hlave. Možno je to tým že nikdy nemal frajerku,stále sedel doma vždy len PC hry pričom my sme chodievali po vonku a tak. A teraz sa bojí, že ak ju nechá tak si už žiadnu nenájde.. pričom to nie je škaredý chlapec. Snažím sa mu ju vykecať z hlavy ale tak už sú spolu rok a mesiac alebo tak nejako... a ajtak nemiešam sa do toho.. S kamarátom mame spoločné už len to že spolu sedíme v škole a chodievame spolu na tréningy pričom niekedy nepríde lebo musí isť s ňou von.. čo už, jeho vec. Mňa irituje len to, že v dnešnej dobe si ľudia zakazujú vo vzťahu rôzne veci a pritom si neužívajú krásu toho vzťahu. Tak isto aj vernosť.. ved na tom ma byť vzťah založený, a oni práve na tom nezakladajú... A to ma na tom štve, že on si na "Staré kolená" bude hovoriť:
"ahh mohol som žit ten život lepšie a uživiť si pokiaľ som bol mladý, teraz je už neskoro, mal som počúvať toho Jamala.."
A k tomu presne nechcem aby došlo, lebo je škoda premrhať mladosť pre "Lásku". Nevadí snáď sa popáli a dostane rozum.
Zakončil by som to slovami "Dnešná doba je piča a my musíme brať ľudí takých akí sú"
Peace

 Úvaha
Komentuj
 fotka
moncici777  28. 12. 2013 23:04
ja ti poviem jednu toto isté sa deje ale opačne toto robí chalan mojej kamoške úplne to isté ,úplne ju ovláda nahovoril jej že je škaredá a že aj tak by ju nikto nechcel a ona sa teraz bojí ho nechať. Keď to chcela urobiť rozplakal sa a teraz čaká len na neho nech ju nechá ,lebo ona nie,ale chcela by nech odíde. .Zbytočne jej hovorím nech ho opustí ona ,ona už má tak slabé sebavedomie že si vážne myslí že je škaredá a že si nikoho nezaslúži,lebo je strašne zlá.Neviem tiež čo mám robiť ona je už z toho na prášky,keď ho nenechá tak sa z toho zblázni a skončí na psychiatrii.
 fotka
jamalson  28. 12. 2013 23:09
Tak neviem ti poradit v tejto veci lebo ako vidíš z mojho blogu ani mne sa nedarí. Ale áno beriem deje sa to v oboch pohlaviiach... á vieš čo skus jej to ešte vyhovoriť alebo jej dobav nejakeho kamarata ktoremu sa pači a tým jej zdvyhneš sebavedomie a tým padom sa na henteho kretena vykašle a bude zase štastná Alebo niečo také, musíš vybabrať zo systémom keď je slepá
 fotka
luxie  28. 12. 2013 23:24
Neviem kde berieš to, že dnešná doba je piča a kedysi to bolo inak. Nemám v mojom okolí nikoho kto by bol v takomto vzťahu, tak neviem, že či sme sa všetci zaseknutí v nejakej časovej slučke alebo čo Takéto veci tu boli vždy a myslím, že kým nie si v takomto vzťahu, tak ťa do toho nič nie je.
Nedivím sa, že ti zakázal jej vynadať, je to ich vzťah a neviem aký zmysel má montovať sa im do toho a riešiť to. Keď ťa kamarát poprosí o radu, chce sa o tom porozprávať, nevidím problém ale ináč to riešiť je zbytočné. Akurát je tvoj kamarát pod väčším tlakom.
Teraz som si vlastne spomenula, že jeden kamarát mal priateľku ktorú som naozaj veľmi nemala rada nielen ja ale aj ďalší kamaráti ale nikdy som mu nedávala rozumy, proste na čo? Sám si to časom uvedomí.
Zaoberáš sa zbytočnou vecou, v tom vzťahu nie si, tak nemôžeš vedieť ako to medzi nimi úplne prebieha...
 fotka
jamalson  28. 12. 2013 23:42
Proste ide o to, že mu chcem pomôcť keď viem, že sa ruti do tzv. záhuby... a nechcem aby mal pre nu zatvorene oči.. som typek ktorý sa snaží pomôcť keď to je možne.. a teraz to je tak to využívam.. Teda, využival som už sa do nich nemiešam... Ja som sa chcel vyjadrit poprípade aby sa niekto tiež ukazal s podobným pripadom.. čiže tvoje negativne ohodnotenie beriem.. je to moj subjektivny nazor na danu vec Ja som z inej spoločnosti ty tak isto je pochopiteľne že mame rozdielne názory
 fotka
dconan  29. 12. 2013 10:54
S tou vevou nesuhlasim: A k tomu presne nechcem aby došlo, lebo je škoda premrhať mladosť pre "Lásku". ale ako inac mas vo vsektom pravdu. Z tych ludi co sa snazia manipulovat s inymi a rozkazovat im co maju robit mi je spatne. Ale tak ludia sa ucia na vlastnych chybach tak aj on sa z toho nakoniec pouci
 fotka
lolastylesova  29. 12. 2013 11:26
Kam ideš? Kto tam bude? A prečo tam ideš? Pôjdeme tam spolu... z takýchto vzťahoch som na prášky. Doriti v každom vzťahuje je potrebná sloboda.. on si to musí uvedomiť čo tá ženská robí ináč ju neopustí alebo aspoň nech sa s ňou porozpráva ujasniť si nejaké tie pravidlá...
 fotka
anitchka  29. 12. 2013 19:09
To nikdy nepochopim taketo kravy ja som mala kamosku, ktora by nesla ani na kavu s dlhorocnym kamosom ked bola zadana, lebo ze co jej na to povie frajer... ja neviem omg, ale ja by som nikomu nic nezakazovala urcite, proste nejaka sloboda musi byt. A ti ludia co takto manipuluju s partnerom podla mna maju sami nejake problemy so sebavedomim.
Napíš svoj komentár