Chodím autobusom každý pracovný deň, do školy a potom zas zo školy-ved to poznáte.Okrem toho, že je v nich neznesiteľná horúčava a ja malokedy sedím, tak sa lepia sa na mňa rôzni ľudia.Babičky, ktoré sa vracajú od lekára a žiaden MLADý človek im neuvoľní miesto a tak si nahlas ťažkajú práve mne do ucha.Ďalej sa tam vyskytnú zmordované ženy v stredných rokoch, ktoré zvierajú v rukách ťažke nákupne tašky a sediaci mládenci v šiltovkach zatiaľ intenzívne zízaju von oknom, zrejme obdivujuc nadhernu prirodu...Samozrejme postáva tam aj pár takých ako ja študentíkov čo by si radi sadli, ale radšej to vždy vzdaju, aby ich odtiaľ nejaka babka nevyhnala.A nesmiem zabudnúť ešte na jeden typ ľudí-ožranov! ! ! Spoznáte ich ľahko už na míle z nich cítiť rum, pivko alebo čučo, chôdza im robí male problémy a tak sa kníšu a pretože sú takí neuveriteľne naštvaní(neviem načo)tak si radšej poriadne zahrešia...sadnú si k prvému chudakovi ktoreho zbadaju a prinajlepšom mu zaspia na pleci.
No to je ten lepší prípad opilca v autobuse.
Dnes som šla domov so spolužiačkami, sadli sme si do zadu a všetko bolo v pohode, kym sa nezjavil ON-ožran a možno aj feťák(nevyznám sa).Všetci sme naňho zízali žlté vlasy učesane na kohúta, v ušiach náušnice, na ramenách tetovanie zazrela som fašistický kríž a potom nejake tričko s nápisom.
Mrmlajúc si popod nos prasačiny si sadol na schodík rovno pod naše nohy...spolužiačka, ktorá je tak trocha koketa sa začala smiať a nadviazala s nim dialog(ak sa to tak dá nazvať)postupne však ten spiťak začal by ť dotieravý a chytal ju za nohy, ona sa naštvala a povedala mu, aby sa jej nedotýkal...ja ako dosť vystresovaný človek som si želala, aby šofér zasiahol, zízali na nás všetci ľudia a gentlemani sa len smiali a šofer nahodil výraz -ja nič, ja muzikant-pred nami sedel chalan so svojou frajerkou aj on sa uškrňal a ten spiťak sa spytoval tej baby či sa ho bojí...pritom sa oprel o koleno jednemu dievčaťu, spolužiačku zase otravoval a tak mu jeho kamoši povedali, aby nám dal pokoj(ooo aké galantné)Nakoniec sme vystupili a ja sa z toho doteraz nemôžem spamätať! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Zčoho? Z gentlemanov! Ani jeden s tych smiešnych chlapcov, čo boli v tom autobuse sa nás nezastal, vrátane šoféra...Je to smutné kam naša spoločnosť a aj autobusová doprava speje.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
sasiq  26. 6. 2009 20:23
nj... ludia su dnes hrozne ignorantsky... zatvarat oci pred tym, co sa deje, len aby neboli problemi je to najpohodlnejsie riesenie
Napíš svoj komentár