Hneď ako Daniel dohovoril v okamihu zmizol. Zavrela som dvere. Bella kto to bol?~kričala mama z kuchyne. Daniel rozišla som sa s ním a furt mi nechce dať pokoj! Aha dobre. Znovu niekto zvonil, myslela som si že to bol Daniel a hneď ako som otvorila dvere som povedala: čo je zabudol si si tesáky? Ou Ethan to si ty, pred chvíľou tu bol Daniel. Nedá mi pokoj. Ok môžme ísť za Beccou. Po ceste ju Becce sme vymýšľali ako sa zbaviť Daniela. Zazvonili sme a o chvíľu vyšla Becca. Ahoj Becca, toto je Ethan zachránil mi včera život. Čo? Čo sa stalo? ~ hneď sa opýtala. Och prepáč rada ťa spoznávam Ethan ale Bella čo sa stalo? Už som jej to chcela povedať, keď mi Ethan skočil do reči: nemala by to vedieť ohrozí ju to. Becca to počula: čo by som nemala vedieť? Ale nič to Ethan s toho robí vedu, včera som sa rozišla s Danielom. S Danielom? A prečo? Lebo mi klamal a má inú.~zaklamala som O to je hrozné.~súcitila somnou Becca. Ale rýchlo si si našla náhradu. Náhradu?

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
piter09  30. 4. 2014 02:46
viac zapracuj na dialogoch. nemoze predsa mama na taku vec odpovedat "aha, dobre"
 fotka
midnight  30. 4. 2014 03:17
a prípadne aj na formátovaní textu, nájdi si niekde ako sa dialógy korektne píšu z hľadiska formy, úvodzovky, nové riadky.
nie že by som na tom nejak veľmi sám bazíroval, ale v momente keď nijako nemáš oddelené ani len priame reči dvoch rôznych postáv, tak to už je zlé.

jo, a príliš krátke časti, kľudne by jedna mohla byť dĺžky troch až štyroch týchto tvojich
 fotka
izabellakittycat  30. 4. 2014 08:46
Hej viem ale dlhšie mi to nejde napísať, pretože to píšem cez mobil.
 fotka
samtord  30. 4. 2014 12:13
cez mobil
Napíš svoj komentár