... a to už definitívne. Včera som išla okolo albánskej zmrzlinárne a už mali otvorené. Pre mňa leto začína až keď otvoria - a väčšinou otvárajú až začiatkom júla. Keď je tu už dosť ľudí.

Ako keby ich doteraz dosť nebolo. A najmä nadržaných chlapov, s frajerkou či bez frajerky, je tu milión. Asi pred týždňom sa ma snažil namotať nejaký Rumun. Volal sa Bogdan a možno (neviem, nepamätám) mu to aj vyšlo. Poviem vám, vyzeral tak božsky jak Adonis alebo ako sa to hovorí.

Ale čo, nebudem riešiť Rumunov ale albánsku zmrzlinu. Poviem vám, najlepšia čokoládová zmrzlina na svete je u nás v Pagu. Ja cez leto keď nemám denne aspoň jeden kopček tak ako keby som ani nežila. Jednoducho tak jak je niekto závislý od kávy, tak som ja od čokolády a čokoládovej zmrzliny.

A čo ešte také som nespomenula. Aha už viem, že nikdy nemajú dva dni po sebe rovnaké zmrzliny (majú ich každý deň asi 20), okrem takých stálic ako čokoláda, vanilka, pistácia a spol. To na nich obdivujem, lebo na Gradskej je ďalšia vychytená zmrzlináreň a tam majú stále rovnakú. A pritom ani dobrá nie je.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
tercika  24. 6. 2009 18:45
heeeeh haluz no
Napíš svoj komentár