Tak dlho som odkladal nutný rozchod s Peťkou, že som si ani neuvedomil ako čas uletel.A su to už tri dni, no čas letí rovnako stále. Ano su to už 3dni čo moja američanka Janka, nezvladala jazykovy pobyt a po dvoch mesiacoch sa vrátila domov,k rodine, priateľom,k svojej láske- ku mne.
Netušiac, co ja stváram tu doma.Za tie necele dva mesiace čo som chodil s Peťkou, som zažil vééľa pekného, spomienky sa daju porovnať so spomienkami na celee 2roky stravene s Janou.Boli to krásne časy.Musel som si vsak jednu z nich vybrat.A to vyvolenou bola Jana, neviem prečo, či z lásky?To som si neni isty...asi skor z úcty zo spolocne prežitych 2rokov a strachu o Jankine duševné zdravie.Už len ten pobyt v USA jej narobil v hlave šarapatu.
A prišiel den D.
Peťke som nemohol povedať pravdu, ako je u mna zvykom, opat som musel hladať pomoc v klamstvách.Ona vie,že s Jankou-ako so svojou bývalou, som stále v kontakte....pravda je taka ze som s nou v kontakte preto ze je to moje dievča
Ale podme k tomu rozchodu. V ten den som prisiel za Peťkou rano, okolo 9rano.Zobudil som ju a zavolal von,s tym ze jej musim povedat niečo dolezite.Povedal som jej ze som ju podviedol, s Jankou.
Na viac som sa nezmohol, do hrdla sa mi dostala hrča a mne slová nešli von.Peťke vysli slzy a len sme si hladeli do očí, potom mi povedala : Dakujem ze si sa priznal, ja som čakala ze sa to raz stane.
Každy sme sli vlastnou cestou, až ked mi poobede volala, že ma videla z auta tak mam ostať stať na mieste.
Sadli sme si na lavičku a začalo sa vysvetlovanie.Opať som nevedel co povedať.Ja som sa s nou rozíst nechcel, ja som MUSEL !Kvoli Jane, ktoru už ani neviem či lubim.S istotou, ale poviem, že sa Peťke nevyrovna !
Povedala mi že mam ten koniec urobiť ja, lebo ona to nedokaže. A tak som to urobil, mysliac ,že vsetko raz prejde a ze vsetko je vyriesene.
Co ma ale dorazilo,bola sms od Peťky, že nech si to ešte rozmyslim, že mi je ochotna odpustiť, a tvarit sa ze sa nic nestalo, pretoze ma ma viac ako rada.
Začal som plakať, plakať nad tým ake dievča opúšťam.Milé,dobré, chápave,starostlive...citlive...
Neodpisal som.............



 Vyznanie
Komentuj
 fotka
ronny  21. 8. 2008 17:48
Je to pravda?
 fotka
kat  21. 8. 2008 18:27
pocuvaj...ja tieto clanky uz citam od zaciatku a stale cakam, ze co sa stane...

ale ak podla mna je ocividne, ze si zalueny do petky, tak preco nie si s nou??
 fotka
joelina  21. 8. 2008 20:22
stratis obidve. aj Jana sa to raz dozvie...
Napíš svoj komentár