A je to tu,dosť čo ma po konci leta prestal baviť život, teraz ma to prestalo bavit nadobro!Skončili sa akékolvek nádeje na zlepšenie, utuženie partie, alebo ziskanie Petry spať.
Je to v pici..........
Chcete príbeh?
Piatky boli kedysi moje najlepsie dni, bar, pivo, diskoteka...alebo len flakacky po námesti s kamosmi.Teraz sa vsetko ubralo inou cestou, kamarati sa rozdelili a každy siel inou cestou.Ja som sa tento piatok skusil prikmotriť k novej partií stareho clena nasej byvalej partie.Bolo fajn, venovalo sa mi pár ludi- ved pozname sa uz nejaku tu dobu, čiže som tam nebol ako novic, ale aj tak to nebolo to prave orechove.Posedeli sme v bare a potom sme sa pobrali na verene vínko k stankom na námestí. Vtedy mi zavolala Janka ,že kde som.Mala oslavovat so svojou partiou narodky kamosky ale nejako to padlo.Tak som ju siel vyzdvihnut do baru kde sedela.Povedal som nasej "parte" že za chvilku pridem.Ked som prisiel, síce tam boli, ale ked dopili víno, proste bez reči odisli. Asi si mysleli ze ked už som s Jankou tak dovidenia.Neviem, v kažom prípade ma to zacalo hnevat,a vyparili sa nadeje ze piatky este budu ako kedysi.To ale neni to najhorsie co sa stalo.Siel som si dat s Jankou niečo teple, kedze vcera bolo chladno.Pri kaviarni kde sme zakotvili sedeli dve dievcata.Ja s Janko usme sa drzali za ruky, ked som zrazu zazrel te oči.Peťa ! Ani sme sa nepozdravili, nebol som si isty ci je to ona.Potom ale ked vosla do kaviarne kde som sedel s Jankou,tak uz som vedel ktorá hodina bije.Samozrejme na jej pansku spolocnost som velmi žiarlil ! Viem aka Peta je, nie kurva ale ma rada chlapcov.Hlavne ked je sama vyuziva tie takzvane zajeby.Co uz...objednal som si kavu a odisiel.

Janka mi tak povediac pokazila večer...sory za uprimnost.

Rano mi Peťka volala, pytala sa ma či som sa s Jano udobre zabavil, a ci uz sme spolu, povedala mi že som klamar a nikdy uz nechce stretnut chlapa ako ja.
Dotklo sa ma to, lebo prave teraz som si uvedomil co chcem !
Chcem Peťu ! hlavne teraz ked viem ze sem bude chopdit tak casto ako bude moct....
tie nadeje sa ale rozplynuli.Petka si rychlo najde chlapca, a o mna uz nema zaujem

 Denník
Komentuj
 fotka
ayreen  6. 9. 2008 13:04
Janka ti pokazila večer?



btw...stále dokola opakuješ - chcem Janu, chcem Peťu, chcem Janu, chcem Peťu?



čo tak dokelu sa rozhodnúť a vyjasniť si to s nimi? prepáč, ale to čo robíš je strašne nechutné pokrytectvo. Jednak že si Janu podvádzal, teraz s ňou o5 chodíš, tváriš sa že nič a pritom o nej píšeš, ako ťa už nebaví, aká je zlá a bla bla.



počítam, že ako 21 ročný chalan už by si mohol mať pocit nejakej takej ehm...zodpovednosti voči osobe, ktorej si partner.
Napíš svoj komentár