Peťka alebo Janka?..to mi vrtalo v hlave už odvtedy ako som sa dozvedel, že Janka ktora mala ist na rok do Ameriky odtial pride už teraz ! Za týžden.A ja ,chrapun, ktorý si medzitym našiel inú, som sa zalúbil do oboch.Respektíve zmixoval city, a z tej kaše sa nevedel dostať.
Po dlhých premyšlaniach, som dospel k tomu, že vzťah s úžasnou,starostlivou, obetavou Peťkou obetujem, aby som mohol opať v náručí privitať svoju dalsiu lasku s ktorou chodim dva roky.
Ano idem sas Peťkou rozísť ! Čím dalej, tym viac cítim ,že to asi nedokažem.Janka pride uz v pondelok.A ja si musim urobit poriadok pred dverami.Je mi ale veľmi luto ,že na ukor mojej Peťky.Baby do ktorej som som sa po zhruba dvojmesacnom chodení zalubil.Možno nieje ten vztah taky pevny ako s Janou, ale citim, že vsetko by sa vyvijalo inak keby nebolo mojho zavazku voci Janke.Myslim že vztah s Pwťkou by bol aj perspektívnejsi.
A tak sa snažim, užiť si posledny tyzden s Peťou, lebo viem ze je fakt posledny.
Je to ale hrozne ťažke.Neustale myslim na to co sme zazili. Na diskoteku v BA ,kde ma zoznamila so svojou partiou a zabavili sme sa uplne perfektne.Na náse prve milovanie,kedy sme sa obaja tak odviazali ako keby sme to robili po roku.Na krasnych 5dni v Bešenovej. Kde sme sa do neskorych hodin válali v posteli.Ja so msi tie dni ale nevažil, furt som myslel na Janu a neuvedomoval som si co mam vedla seba.
Ked si pustim jednu nemenovanu pesnicku ,spomeniem si na chatu kde som sa s nimi prvy krat zhulil.spominam na chvile v mojom byte, aj na letne chvilky s Pwťkou, na jej starostlivy usmev a na vecerne cigaretky.
Bože je toho tak vela...a to sme spolu len 2mesiace.
Janka, ktoru som si vybral, je osoba, s ktorou si neviem predstavit ani manzelstvo.A viem, že nas vztah nema velku perspektivu, pretoze ja tuzim po babach ako je Peťka.
Viem ze s Peťou by život nabral iny rozmer, ale viem, že to nema buducnost kvoli jej skole...
Je mi to luto, skombinoval som svoj rozum s kuskami srdca ktore mi ostali a vyhrala janka.Myslim ze len vdaka tomu ze sme spolu tak dlho

Zvyk je zelezna kosela

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
faker  18. 8. 2008 19:22
hlasujem za plny pocet hviezdiciek nie preto zeby som suhlasila s tvojim konanim, ale preto, ze tvoje blogy su jasnou ukazkou toho ake su chalani a celkovo zivot svine
 fotka
jazzie  18. 8. 2008 19:34
a myslis ze sa Janka nedozvie o tvojich zaletoch ked pride domov?lebo to bude tiez pruuuser..
 fotka
kat  19. 8. 2008 01:21
a tak preco si si vybral janku??
Napíš svoj komentár