Keď už som sa v predchadzajucom blogu trocha rozrecitoval nad tým aky som kokot, dorazím sa ešte týmto blogom.Ak tie moje drísty čítate ,tak musíte mať o mne urobenu dost zlu mienku.Ja ale teraz nehám svoje svedomie prehovoriť.
Hm, tak začnime tým aký som bol ked som Janku nepoznal.
Obyčajny chalanisko, v podstate bez skúseností, bez prežiteho dlhého vzťahu.V skratke osoba co mala 4baby aj to maximalne 2týždne. Nejake te intímnosti za sebou, z chát a podobne.... ale v podstatne nič INTERESTING.
Janka bola moj prvý dlhoročny vzťah a dá sa povedať ,že prva láska. Zo začiatku bol náš vzťah pozvoľný, ale akoby čert nec hcel práve vtedy sa na mna začali lepiť baby. Jedna holka ,volala sa Mirka, zrazu prejavila o mna zaujem. Bol som kedysi z nej uplne mimo.Kočka ako má byť. Vravím si, boha prečo zahodiť šancu, ked po dlhých snoch prišla. A tak som si s nou popri Janke začal.S Janou som vtedy bol asi len nejaky mesiac, a dalsi mesiac so mto ťahal aj s touto sexicou Mirkou.Raz som sa s nou vyspal, a potom to krachlo.Asi na tom základe ,že my sme si ani nemali dokopy čo povedať.
Čas išiel išiel...a ja som sa zoznamil, asi pol roka potom, s Monikou. Mona bola typické slniečko spoločnosti A bola s nou doosť sranda. V krčmach s partiou, pri vodke, sme sa nejako dali dokopy.Tiež som to s nou mesiac potiahol, ten mesiac ale nestál za nič, uvedomil som si totiž ,že ja už Janku lubim, a chodenie s Monikou je len moj veľky omyl kedže som nespoznal rozdiel medzi kamarátstvom a láskou. Ukončil som to.

O príležitostnych bozkávačkách vám ani nejdem vravieť.To bola bežna súčasť mojich diskoték.Až prišli časy ked som sa umravnil, to som bol už s Jankou vyse trištvrte roka....Uvedomil som si že ja som sa do nej zaláskoval, a nemožem byt bez nej, že ona je tá moja jedina.

Až doteraz...ale to už poznate.Janka odisla na rok do ameriky, objavila sa Peťka (moja muza z miestnej diskoteky do ktorej som bol kedysi cely paf, ale ona ma mala viete kde) No a tak, teraz som tam kde som....

Asi dost na dne...no

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
lukas1  16. 7. 2008 13:07
nie. teraz mesiac budes s petkou a zas si uvedomis, ze lubis janku..
 fotka
paloslav2  16. 7. 2008 18:56
lukas1 zabudol si ze Petka ho ma vies kde
Napíš svoj komentár