Iba nereálne veci sa javia ako reálne!
Kruto sa vie osud pohrať s takými nedokonalými bytosťami ako je človek...


„Poď vstávaj, dneska je náš deň“. „Dnes sa rozhodne, áno rozhodne o všetkom“. Obleč si tie krásne červené šaty, čo som ti kúpil na výročie“. Anny vstala veľmi podráždená, vonkoncom sa netešila na dnešný deň, ako Jake. Neverila ani na apokalypsu, ani na Armagedon.

„ Dnes nastáva koniec sveta a mi.... mi vyvolený prežijeme, vďaka znameniam, ktoré nám sám pán zoslal“. „ Jake strašne si sa zmenil, naháňaš mi strach“.

Pred približne rokom Jake vstúpil do “organizácie“, Krídla anjelov. Táto organizácia, medzi nami je to bohapustá sekta, ktorá vymýva ľuďom mozog. Na čele tejto sekty bol človek ( nemenujem ), ktorý podľa “znamení “ určil deň, kedy má prísť koniec sveta.
„Anny viem že máš strach, ale mi prežijeme, sme vyvolený“! „ Ty debil, Nepríde žiadny koniec sveta, žijeme v 21. storočí, asteroid by zamerali dvadsať rokov pred tým ako by zasiahol našu planétu a záplavy by hlásili na každom programe minimálne tri dni dopredu, tebe úplne pobláznili hlavu“.

Jake nepočúval, stále si mrmral iba a iba to svoje. Anny milovala svojho manžela, žili krásny život plný sladkých bozkov, vášnivých nocí, až kým ... Láska k manželovi ju prinútila ísť s ním, veď sľub v dobrom, aj zlom má svoj význam.
“Jake kde to sme a prečo sme museli mať zaviazané oči“? „Toto je miesto pre vyvolených, sem smú len zasvätený, nikto nesmie vedieť kde to je“. Jeden deň to vydržím ... musím, potom uvidí, že je to nezmysel a všetko bude zasa v poriadku...

Celý deň spievajú oslavné náboženské piesne, strašne ma to deprimuje.
„Je čas poďte sa schovať do jaskyne za dve hodiny je po všetkom“. Bože, už len dve hodiny a je koniec, som rada, vydržím.

„Čo to bolo, znelo to ako výbuch“? „ To boh zosiela blesky na zem, aby pomocou nich podpálil a vyhladil toto ľudstvo, ktoré si nezaslúži žiť na tomto svete“.
„ Anny“? „Už mi veríš“?. Som zmätená, to predsa nemôže byť pravda, to ide úplne proti logike....

Po dvoch hodinách, kráčali k východu jaskyne, aby sa pozreli na tú spúšť, a začali budovať “nový svet“. Vchod do jaskyne bol však zavalený, nemali sa ako dostať von.
Neďaleko vchodu do jaskyne bol aktívni kameňolom, kde prebiehali odstreli....

Na tretí deň v novinách na titulnej strane písali:
Bez stopy zmizlo 21 ľudí, ktorých spájala sekta Krídla anielov.

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
masterpiece  2. 3. 2009 15:05
oujeee... zaujimavy koniec... skutocny pribeh? :p este popracuj na pravopise a bude to ok
Napíš svoj komentár