Vianoce..

Práve sú za nami. Mnohí sú určite radi a mnohí sa tešia na ďalšie.
Ja osobne som veľmi rada, že už je po nich. Veď výzdoba v obchodoch mi bila do očí už na konci októbra. Samozrejme, že ani s reklamami nečakali a už od začiatku novembra som mala plné uši rôznych pesničiek, ktoré ešte viac hovadili tieto sviatky (a to ani televízor nepozerám, ale aj tak sa to ku mne dostalo :/)

A že sviatky pokoja a lásky? Chachacha..Všade samý zhon a pokrytectvo. Ešte 24.12. doobeda ľudia rýchlo nakupujú posledné extra drahé darčeky. Áno, darčeky musia byť čo najdrahšie. Lebo cena darčeka je predsa priamo úmerná radosti, ktorú obdarovanému spôsobí. Teda aspoň niektorí si to myslia.. Ale aspoň jeden deň v roku si ľudia spomenú, že tu nie sú sami. Veď načo by aj mysleli na iných počas obyčajných dní, veď Vianoce sú na to, aby ľudia ukázali akí su pokrytci..

Aby som nezabudla..Mnohí sa vtedy stretávajú so svojou rodinou, To je síce pekné, ale prečo sa nestretnú aj inokedy? Nemajú na seba čas?
Ja radšej obdarúvam svojich blízkych počas celého roka, stretávam sa so svojou rodinou a priateľmi vždy, keď máme čas. Nepotrebujeme na to žiadne Vianoce..

 Záchod
Komentuj
 fotka
emily446  30. 12. 2008 20:17
Myslím že máš úplnú pravdu...Podaktorí ludia vedia byť k sebe ako tak milí asi len na tie vianoce hmm..:/ Pekne napísane
Napíš svoj komentár