Píšem si píšem a zatváram sa do svojho vymysleného sveta. Čím ďalej tým viac si len píšem a píšem. Ľudia sú tu dobrí a ženú sa len za vedomosťami. Čo tam po peniazoch ? Ulovia si mamuta. Viem, že perfektný svet neexistuje a ani nemôže.

Vlastne prečo nie? Môže, ale bez nás. Kto to tu ničí? My či zvieratá? Zvieratá nie oni majú svoj šťastný kolobeh: válajú sa, najedia sa, válajú sa, pária sa, a tak dlho sa válajú až zaspia. A tak to ide ďalej. Zabudla som na niečo? Požierajú jeden druhého, ale oni to vyriešia proste sa len ďalej pária aby zabezpečili pokračovanie rodu, ale nevedomky i stravu pre druhých. Bolo to tak a aj je, ale nie všade, lebo...


.... potom sa niečo stalo. Možno veľký tresk, alebo Boh stvoril Adama. Teórii je množstvo. Nemôžem posúdiť či to bolo dobré, alebo zlé. Či to bol len omyl a my všetci sme len omyl. Ja som omyl.Chyby sa robia. Aj my robíme chyby. Zničili sme svet, možno sa vám to nezdá ako chyba, ale mne áno. A keď už som ten omyl niečo spravím. Niečo dokážem!


Veriť tomu je správne, ale nikdy nič dobré nefungovalo.Všetko je v niečom dobré, ale nie pre všetkých. Ľudia sú príˇivníci a paraziti. Aj táto umelá kríza je dobrá, ale pre tých najbohatších. Aj keď rodiny žijú len z jedného platu lebo otca vyhodili hlavne, že oni majú nové jachty. Ľudia sú svine a tak nič nedokážeme. Nedokážeme žiť v Anarchii lebo vždy sa nájde nejaký kokot čo všetko pokazí.

Čítal som Zvieracú farmu. Ľudia sú si rovní, ale niektorí sú si rovnejší je to tak , že ? Ako s prascami. Nič skvelé neexsistuj a keď to tak veľmi chcete tak sa opäť ponorte do svojej mysle. Žite si vo svojom vymyslenom svete a majte sa tam dobre!

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
deends  17. 5. 2009 17:08
pekný a zmysluplný článok... mám podobné názory.. čo už.. svet sa už nezmeni..to by sa museli zmeniť ľudia, lenže.. o tom može človek len snívať..
Napíš svoj komentár