V mojej slovnej zásobe sa stratil pojem priateľstvo...každý na internáte, či každý v škole sa teší kedy čím skôr pôjdu domov a budú s kamarátmi. No mňa doma nič také nečaká a príde mi to smutné a smiešne. Už je to rok čo sa najlepšie priateľstvo stalo ničotným friend listom na facebooku. A odvtedy som na tom biedne. Áno mám kamaráta Adama, s ktorým máme rovnaké názory, rovnaký pohľad na svet, ale nie je to to najlepšie priateľstvo, kedy sa môžem na kamaráta spoľahnút vo všetkom, vyplakať sa mu, kecať neskutočné hodiny a hlavne smiať sa stále, tak ako kedysi...áno mám aj partiu, ktorú mám veľmi rada, ale s nimi sa stretávam a komunikujem tak raz za čas keď sa stretneme na nejakej akcii, ale......áno mám Samina, on je láska a on je síce aj kamarát, ale....najlepší priateľ je najlepší priateľ a nie partner.

Neviem v čom je chyba. Vždy by mal človek začať od seba, takže chyba bude zrejme niekde vo mne. Ale kde? Kde mám začať? Veľmi ma teší predstava ako sedím s kamoškou niekde vonku a len tak kecáme a smejeme sa a k životu nám už chýba len deka pod zadok...no potom sa tá predstava zmení v skutočnosť ako som sama vonku a pozerám sa do blba. Mám síce rada samotu, ale iba niekedy a chvíľu... nie som samotár, právaže naopak milujem spoločnosť.

Možno na ľudí pôsobím samotársky, aj keď netuším prečo.
Možno ľudí niečím odpudzujem, ale neviem čím, pretože mám rada zábavu a vždy sa smejem.
Možno...

Myslela som si, že keď prídem do školy, do nového prostredia kde je plno ľudí, nájdem si hneď niekoho. Ale opak je pravdou....každý má vlastný život a zbližovanie kazí internet a chodenie von iba v zmysle "pome sa opiť na párty".
Neviem, naozaj neviem. Tento spôsob života bez slova kamarát ma ubíja.

 Blog
Komentuj
 fotka
kikush25  7. 11. 2011 21:11
Za 1
 fotka
tomtoylc  7. 11. 2011 21:28
ja som na tom rovanko aj ked zoznamovať som sa začal ale s ľudmi z Birdzu
 fotka
ao  7. 11. 2011 21:41
Velka pravda.

Tiez som si uvedomil, ze nepotrebujem zastup kamaratov s ktorymi idem obcas na pivo prehodit zopar zdvorilostnych "ako ide zivot?"

Ked mam priatelov spocitat, tak mam dvoch (a aj z toho je jeden brat), jednu priatelku a jednu partnerku. A ruku na srdce - viac mi nechyba.

Kamarati sa stale najdu, ale uz nepovazujem za take dolezite obklopit sa stadom.
 fotka
fxx  7. 11. 2011 23:37
ani ja som nikdy nemal takych kamosov ze by som sa na nich tešil...a je mi to jedno
 fotka
riso9993  8. 11. 2011 08:25
fuuu, tak to je momentalne tiez prezivam sam neviem ako si najst takeho kamarata/ku ktoremu/j by som verim, mal sa s niecim zdoverit,pozabavat sa s nim, vsetko mozne, kazdy den len vylehujem doma a nic nerobim. Mna uz ten nudny zivot uz nebavi a najhorsie je na tom, ze neviem co mam s tim zrobit. Dufam ze raz dostanem skvely napad, ako to cele napravit.
 fotka
naconazov85  8. 11. 2011 09:04
Slovo kamarát, alebo priateľ stratilo význam práve vďaka sociálnym sieťam a tak sa vytrácajú aj zo života.
 fotka
wordsarejustdropsofrain  8. 11. 2011 19:25
pod sa skamarátiť.
 fotka
lilmia  8. 11. 2011 22:40
tak nejak... podobne.
 fotka
bludiacisvetom  7. 8. 2013 20:53
davno som sa zmierila s tým že nemam žiadnu najlepšiu kamaratku ani kamarata... beriem to tak že môj frajer zahŕňa všetko, pretože jemu sa viem najlepšie posťažovať a pochopí ma
Napíš svoj komentár