ja ani sam neviem ako sa mi to cele podarilo, ale jednoducho som ASI sformuloval nieco ako formulku zmyslu zivota...nehovorim, ze sa mi podarilo nieco uzasne a zaroven preborne a ucelom tychto zopar riadkov nie je chvalit sa, ale podelit sa s (viac ci menej) novoobjavenymi vecami s ostatnymi ludmi, aby sme si ulahcili zivot a neskumali kazdy to iste. Ved casu ma kazdy malo aby zistil vsetko sam a musime si pomahat.

K tej formulke...zmysel zivota je naplneny vtedy, ked su naplnene jeho potreby. Vsetky potreby, a hlavne vyssie potreby (duchovne, dusevne, emocionalne) musia byt pravidelne naplnane aspon do urcitej miery, vtedy sa clovek citi, ze jeho zivot ma zmysel.

Mozno to cele vyznie az prilis jednoducho, ale myslim ze to nema daleko od pravdy, ak to nie je uplne presna definicia vhodna na kazdeho cloveka a za kazdych osobnosti.

Blog sluzi na to, aby ostatni citali nieco citatelne a este asi nato, aby sa na neho reagovalo nazormi, uvahami a vsetkym, co sa pod blog da napisat. Bloggeri, to su ista forma novodobych virtualnych masochistov, ktori sa nechaju bicovat pred publikom ostatnych citatelov od tych ostatnych, ktori nielen citaju, ale aj nahlas komentuju. Nastastie, nie vzdy je to iba o bicovani. Dufam, ze mna bicovat nebudete.

Skoda, ze konce blogov cita malokto. Chcel by som este podakovat Zemine (nic v zlom, zlato, ale ja ti musim vymysliet nieco lepsie ako to, co teraz mas) lebo vdaka nej som na tu formulku prisiel. A prepac, ze je to podakovanie az na konci, keby bolo v strede, tak to nema formu.

26.9.2007EQ

 Blog
Komentuj
 fotka
lass  27. 9. 2007 15:17
okomentujem aj toto, ved preco nie, ze? myslim, ze s tou formulkou si sa trafil...dokonca k nej ani nemam co dodat



a odkedy si ty posadnuty tou formou?
 fotka
lil_dee  6. 10. 2007 19:08
dobre si to napisal. universal truth - to je prve, co ma napadlo (to vies, zdeformovana z dnb, toz tak sa vola album matrixa a futurebounda, ak sa nemylim). ale hocikto moze povedat hocico, mas pravdu. lebo je to take vseobecne, ze to plati na kazdeho... mas hitika za schopnost formulovat formulky
Napíš svoj komentár