Vsetci, ktori sledujete tvorbu The Streets o ktorych som pisal uz co-to v tomto clanku venovanom albumu Everything is Borrowed uz co to viete o vydani noveho singla Heaven for the Weather. Pre tych, ktori tvorbu The Streets nesleduju, pripadne im nechodi newsletter pisem co-to o dalsom singli od The Streets.



Prave v dobe vseobecneho zdrazovania, recesie a znizenych prijmov sa The Streets dari. Totizto 3 singel na svete z jedneho albumu vydavaneho v septembri, to uz o niecom svedci. Najprv Everything is Borrowed, potom The Escapist a teraz nakoniec - a urcite nie je posledny - Heaven for the Weather. Iba pripomeniem, ze je k nemu uz 4ty videoklip zo sucasneho albumu, cize prace bolo vyse hlavy. Ale oplatilo sa. Radio 1 pusta vsetky 3 single, zaraduje ho do kazdodenneho vysielania a to robi radost nielen poddanym kralovnej. Tesme sa aj my pohladom na video.



Endzoj







19.12.2008EQ

 Recenzia
Komentuj
 fotka
smailey  26. 12. 2008 22:15
The Streets su bombovi teda fakt aj ked ich len kratulinko poznam aj tak ich, ako stupenci isteho stylu vravia, "uznavam".. ... diq za propagandu
Napíš svoj komentár