opis osob mi nikdy nesiel. Su vsak ludia ktori si zasluzia, aby som sa posnazil a opisal ich najlepsie, ako sa len da. Dovod? Dohoda, chcenie a samozrejme hra rolu aj to, ze som uz dlho ziaden dobry blog nenapisal. Otazne sice je, ci som ho niekedy vobec napisal, ale polemiky radsej necham na inych.

~

Je tazke opisovat osobu, ktora je viac-menej bezna. Nicim nevyrazna. Inak povedane nezaujimava. Moja praca dnes vsak bude lahka, kedze tato "osoba" je presnym opakom takejto osoby. Neviem, ci sa s nou vobec da normalne komunikovat. Ale nie v zlom samozrejme, take zdrave sialenstvo, nech to uz znie akokolvek, je prospesne pre odlahcenie hocijakej situacie. Taktiez nemozem zabudnut na ironiu, co je zakladna stavebna jednotka celej osobnosti. Bez nej by to uz nebola taka osobnost, aka momentalne je. A vobec to nie je take hrozne.

~

Aby to nevyzeralo ako oda, spomeniem, ze povaha by sa dala opisat ako skoro uplne cholericka, co je obcas na skodu, kedze hocijaky maly podnet moze znamenat poziar ktory pohlti vsetko vznietive dookola. Avsak tak, ako rychlo sa to dostavi, tak rychlo to aj odchadza. Bez nasledkov, ale len naoko. Nezvyknute povahy to mozno vyplasi, a mozno aj odplasi. Po case sa vsak na nieco podobne da zvyknut, avsak asi nie uplne. Jedine ze by bol clovek minimalne z vacsej casti flegmatik.

~

Tu vsak koncia vsetky srandy. Je tu aj cast osobnosti nazyvana impulzivnost. Nieco, co moze sposobit vela problemov. Vtedy, ak sa prejavuje nekontrolovatelne. Nastastie, nie je to az take hrozne, ako by sa mohlo zdat. Dokial sa to da ovladat.

~

Myslim ze opis je hotovy, akurat pochybujem, ze niekto pride na to, koho som tymto celym opisom opisoval. Myslim ze na to pride iba ta osoba. Nevadi, aj tak to za to stalo.

 Blog
Komentuj
 fotka
mirkova  25. 4. 2010 14:48
ja myslím, že si opisoval seba
 fotka
husky  25. 4. 2010 14:56
@mirkova



to by ma nenapadlo to by bolo dobre premyslene, ze? ale nie ja to nie som
 fotka
orfea2  25. 4. 2010 16:13
podľa mňa gothicpoetic
 fotka
mezomus  25. 4. 2010 16:27
viem!
 fotka
husky  25. 4. 2010 18:18
@orfea2 kto povedal?



@mezomus kto ti nasepkava??



@all a hviezdicky su kde?
 fotka
n0win0u  25. 4. 2010 18:50
na toto by som prisiel velmi rychlo, zuzanka je typicka..aj ked co ja viem, podla mna nie je taky cholerik, to uz skor jej mily je trosku vacsi prepinak.. vsak janiicko
 fotka
antifunebracka  13. 3. 2013 17:25
aj ja mam super opis: je to psychicky nestabilna osoba, ktora sa nedokaze vzdat svojej online existencie, hoci neustale prehlasuje, ako odtialto odchadza. a som presvedceny, ze kazdy pride na to, koho tym myslim
Napíš svoj komentár