Uvodom: tento blog vychadza z realnych udalosti, cinov, osudov a rozpravani v autorovom okoli. V blogu mozete najst aj sameho/samu seba...avsak podobnost s vasimi udalostami, cinmi, osudmi a rozpravanim je vsak cisto nahodna...



Denne menu. Jednotka alebo dvojka? Dvojku uz nemame. Dam si potom tu jednotku. Date si k nemu aj nieco na pitie? Dva krat malu kofolu. Mozme platit listkami? Samozrejme.

30 minut na cele menu. Vratane cesty tam a spat. 30 minut na oddych. Na rozpravanie. Na utvorenie pribehu.

Vcera bolo to menu o nicom, dufam ze dnes to bude lepsie. Ako bolo na dovolenke? Nestoji to za rec. Cely den som sedel doma a pozeral sa von oknom. Na panelaky. Na luzu. Na ludi venciacich psov. Na bezdomovcov. Na autickarov. Mal som radsej zostat v praci. Neoddychol by som si, ale aspon by som bol medzi normalnymi ludmi. Pocuvaj, kam chystas sa na dovolenku v lete? Keby si len vedel, ako strasne mi chyba leto. A ten pocit, ze idem do zimy rano, ked este ani poriadne nevidno a vraciam sa ked je uz tma a este vacsia zima. Rad by som sa rano zobudil, otvoril balkon a nasiel tam prijemny zavan cerstveho vzduchu. Teraz tam najdem tak maximalne tmu a zimu. Ale ja som sa pytal na to, ci planujes nejaku dovolenku. Jaj, prepac, nechal som sa uniest. No planujem, len ci na to vyjdu peniaze. A ty? No ja som slubil nasim, ze pojdeme do Chorvatska. Vies, tam kde sme boli, ked sme boli este deti a oni sa tam chcu vratit a ozivit spomienky. Neviem, ci je najlepsi napad ist s rodicmi na take miesta. Ale chcem ich potesit, to preto. A ako pojdete? Autom, samozrejme. Len dufam, ze sa to moje po ceste nepokazi. To by ich uz asi vystrelo v tom teple a na takej dost dlhej ceste. Teraz to uz netrva tak dlho, ako to byvalo. Aj ja som chcel ist niekam k moru, len Chorvatsko uz po skusenostiach zpred 2 rokov nemusim a v Taliansku je vela mafie pri mori. A lietania mam dost na dva zivoty. Neviem, asi skoncim na Drazdiaku tento rok.

Uz zostava iba 10 minut. Vsetko potrebne bolo vyrieknute, menu zmizlo zo stola a ide sa prepocitavat. Najprv kto kolko bude platit a potom, kolko to bude v ojro.

Tazko vyjadrit v cislach, co vsetko sa da stihnut za 30 minut. Niekedy viac, inokedy malo. Ale cas plynie stale rovnako...



9.1.2009EQ

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
marttina  9. 1. 2009 23:12
predposledny odstavec ma dostal!
 fotka
dragonfly  23. 1. 2009 22:25
no tie ojra tazko to vsetko stihnut za 30 minut
 fotka
mensrea  25. 3. 2009 15:29
Skvele
 fotka
shelia  25. 5. 2010 22:29
blog ozaj zo zivota...
Napíš svoj komentár